Jaký je rozdíl mezi epilací a depilací?

Datum: 14.11.2011

Už vás nebaví neustálé odstraňování chloupků, které musíte opakovat několikrát týdně? Máme pro vás elegantní řešení, které je velmi účinné. Odstraňováním chloupků se ženy zabývají již dlouhá léta, dokonce již v době kamenné byly používány ostré kameny či jiné předměty, pomocí nichž docházelo k odstraňování chloupků, tyto metody depilace se postupem času sice velmi zlepšily, ale nejsou trvalé. Depilace Brno je však pouze trvalým řešením problému, protože má efekt pouze několik dní a nese s sebou také komplikace v podobě zanícení chloupků, poranění při holení, možných alergických reakcí a jiné. Možností, jak provádět depilace je mnoho, můžete přistoupit například k odstranění chloupků pomocí vosku, žiletky či různých depilačních krémů.

Mnoho lidí odradí epilace Brno kvůli ceně, ale v případě, že porovnáme pořizovací cenu žiletek, vosků a jiných depilačních pomůcek, bude částka srovnatelná, protože epilaci provádíme jen několikrát za život. Epilaci lze provést pro libovolnou část těla, jedná se o rychlé ošetření, které je bezbolestné, nevyžaduje tedy anestezii ani žádné jiné umrtvení. Metoda je vhodná pro muže i ženy. Profesionální salón, který nabízí epilace, depilace, chemický peeling a jiná kosmetická ošetření, je například Epilace Brno, veškeré informace naleznete na internetových stránkách www.epilacebrno.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.