Zdravé tělo i mysl

Datum: 30.08.2011

Zdravý životní styl, štíhlá linie, fitness a podobné výrazy patří v současné době mezi velmi diskutovaná témata, setkáváme se s nimi téměř na každém kroku, vidíme je na billboardech, dostaly se i do televize, na internet i do časopisů. Pod pojmem zdraví si většina z nás představí tělo bez nemocí a úrazů. Důležité je však i psychické zdraví.

Psychický stav jde ruku v ruce s fyzickým, vzájemně se doplňují a ovlivňují. Zdravotnictví zaznamenává stále více případů, kdy špatný psychický stav způsobil řadu závažných chorob. Je důležité o své zdraví pečovat a udržovat si dobrou kondici, k tomu vám může pomoci široká řada sportovních aktivit, pozornost věnujte také stravě, která by měla být vyvářená a pravidelná.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.