Krémy plné zdraví pro Vaši pleť

Datum: 30.07.2011

V tomto článku bych chtěla představit dvě kosmetické značky, jejíž přípravky jsou určeny nejen pro krásu Vaší pleti, ale hlavně pro její zdraví.

První z nich je značka Lavera. Jde o čistě přírodní BIO kosmetiku, která byla vyvinuta v roce 1987 na malém statku poblíž Hannoveru. Nejdříve šlo jen o malý rodinný podnik, dnes má firma Laverana GmbH přes sto zaměstnanců. Zakladatel firmy LAVERA Thomas Haase, který sám vyvíjí všechny receptury, trpí od dětství neurodermitidou, a proto jsou všechny kosmetické výrobky LAVERA tradičně zaměřeny na citlivou pleť. Značka <a href="http://www.crems.cz">Lavera</a> nabízí kompletní sortiment přírodní kosmetiky v BIO kvalitě, která zahrnuje péči o obličej, tělo, vlasy, zuby, ochranu proti slunci a v neposlední řadě i špičkovou dekorativní kosmetiku pro citlivou pleť. Zárukou kvality u značky Lavera jsou rostlinné suroviny, které pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a jsou ověřeny podle přísných směrnic pro biologické pěstování institutem BDIH. Dobrou zprávou také je, že žádný z výrobků této značky není testován na zvířatech.

Druhou značkou, kterou bych Vám ráda představila, je VICHY. Tato značka je na trhu již 75 let a patří mezi nejlepší, nejslavnější a nejvýraznější světové značky zaměřené na kosmetiku a péči o pleť. Založil ji Goerges Guerin, který se v lázních Značka <a href="http://www.crems.cz">Vichy</a> zotavoval po těžkém úrazu a měl zde možnost na vlastní kůži vyzkoušet léčivé účinky zdejší termální vody. Dal se dohromady s primářem místní kliniky Dr. Hellerem a roku 1931 tak vznikl nový směr v péči o lidskou pleť. Firma VICHY jako první přišla s objevením krému proti vráskám či zpomalujícím stárnutí, s hydratačními krémy či přípravky proti vypadávání vlasů. Nejznámějšími produkty jsou například ucelená řada přípravků pro pleť (1931), čistící mléko (1931), krém proti celulitidě (1937) nebo přípravky péče o vlasy (1964). 

Tyto a další výrobky si můžete jednak objednat na internetu, koupit v drogeriích, lékárnách, ale také vyzkoušet v salonech krásy. Vyzkoušejte třeba také <a href="http://firmy-zlin.eu/f524649-centrum-krasy-vlasove-studio--kosmetika--pedikura--nehtovy-design--wellness-uherske-hradiste-kadernictvi-a-kadernicke-salony">Centrum krásy Uherské Hradiště</a>.


Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.