Členové církve uzdravení z covidu-19 darují plasmu

Datum: 10.07.2020
Soul 10. července 2020 (PROTEXT) - 4000 členů církve v Jižní Koreji, uzdravených z onemocnění COVID-19, oznámilo darování plasmy v hodnotě 83 miliard dolarů. Náboženská skupina se základem v Jižní Koreji pojmenována Shincheonji, církev Ježíšova, řekla, že přes 4000...
Soul 10. července 2020 (PROTEXT) - 4000 členů církve v Jižní Koreji, uzdravených z onemocnění COVID-19, oznámilo darování plasmy v hodnotě 83 miliard dolarů. Náboženská skupina se základem v Jižní Koreji pojmenována Shincheonji, církev Ježíšova, řekla, že přes 4000 členů církve, kteří se uzdravili z onemocnění COVID-19, je ochotných darovat plazmu na vývoj nového léku. Množství krve bude v hodnotě přibližně 83 miliard dolarů (cca 1,99 biliónů Kč), podle aktuální transakce ve Spojených státech, pokud 4000 pacientů individuálně daruje 500 ml. "Je náročné urychlit vývoj léku na COVID-19 s pouhými 200 vyléčenými pacienty, kteří vyjádřili vůli darovat krev. Hromadné darování od uzdravených pacientů z Shincheonji, církve Ježíšovy, vyřeší problém nedostatku krve pro výzkum," řekl představitel z Green Cross Pharma, bio farmaceutické společnosti v Jižní Koreji. V prvním čtvrtletí tohoto roku zasáhlo rychlé šíření viru členy církve v jihokorejském městě Daegu, kde se objevily první známky krize spolu se spornou otázkou ohledně velkého počtu návštěvníků z Číny před infekcí členů církve. Pan Man Hee Lee, zakladatel církve Shincheonji, řekl, že členům církve je doporučeno, aby dobrovolně darovali plazmu. "Stejně jako Ježíš obětoval svou krev pro život, my doufáme, že krev lidí může přinést pozitivní vliv na dosažení světa míru pro budoucí generace." Řekl pan Lee. "Měli jsme jednání se zdravotními úřady a snažili jsme se vytvořit plán s podrobnostmi o darování. Někteří z uzdravených členů už darovali individuálně z vděčnosti za pomoc od vládních a lékařských týmů. Vyjádřili svou vůli přispět společnosti," dodal představitel církve. Některé samosprávní celky v Jižní Koreji nedávno podaly žalobu proti církvi s tvrzením, že církev nespolupracovala s úřady tím, že nepředložila úplný seznam členů a zařízení církve. "Nebyl nalezen žádný důkaz, že by Shincheonji doplnila chybějící nebo změnila seznam. A byly tam jen drobné rozdíly," řekl Kim Kang-Lip, náměstek ministra zdravotnictví. Akademické výzkumy ohledně Shincheonji a nemoci COVID-19 uvedly, že církev "poskytla seznam svých jihokorejských členů šest dní potom, co to bylo požadováno" a "zpočátku bylo nejasné, zda by měla být zahrnuta i uzavřená zařízení a nemovitosti" když vláda o seznam nemovitostí požádala. (Bílá kniha) Koordinátor médií ze Shincheonji řekl, že církev bude plně spolupracovat při vyšetřování ze strany vládních agentur. Jižní Korea ohlásila 12.904 potvrzených případů COVID- 19 a 282 jím způsobených úmrtí. Kontakt: http://hwpl.kr
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.