Bolí Vás záda? Naše pacienty už ne!

Datum: 29.06.2020
Praha 29. června 2020 (PROTEXT) - Naši spokojení klienti totiž absolvovali unikátní léčbu meziobratlových plotének Impedanční terapií. Ploténky jim narostly, zregenerovali se a opět je mají zdravé! Z medicínského hlediska to dokáže jen Impedanční terapie. Vertebrogenní...
Praha 29. června 2020 (PROTEXT) - Naši spokojení klienti totiž absolvovali unikátní léčbu meziobratlových plotének Impedanční terapií. Ploténky jim narostly, zregenerovali se a opět je mají zdravé! Z medicínského hlediska to dokáže jen Impedanční terapie.
Vertebrogenní bolesti (bolesti zad), které způsobuje degenerativní onemocnění meziobratlových plotének, se projevují v oblasti krku, zad, dříku, křížů a kostrče. Klinika Impedanční terapie v Bratislavě je specializované zdravotnické zařízení k léčbě snížených, perforovaných, herniovaných (lidově houser či ústřel), prasklých a nemocných meziobratlových plotének - www.liecbaplatniciek.sk. Využívá revoluční a patentovanou Impedanční terapii, která jako jediná na světě způsobuje růst plotének a jejich regeneraci. Bez chirurgických, miniinvazivních nebo endoskopických zákroků.
Po absolvování unikátní, vědecky potvrzené metody ploténky znovu získají fyziologicky optimální výšku, objem, strukturu, elasticitu a jsou správně vyživovány. Protože mají původní tvar, netlačí na nervová zakončení nebo míchu a páteř získá ztracenou hybnost. Pacienti potvrzují zánik bolestí krku, zad, křížů, trnutí končetin, ale i ústup migrény a nárůst tělesné vitality. V mnoha případech se také vyhnuli potenciálně rizikovým operacím páteře. Opět vykonávají své pracovní či volnočasové aktivity bez omezení.
Výsledky léčby potvrzují nezávislá klinická studie Impedance therapy in rehabilitation of degenerative disc disease, MR vyšetření plotének před a po léčbě, pozorování radiologů a samozřejmě stovky spokojených pacientů, kterým se dramaticky zlepšil zdravotní stav. Impedanční terapie vyléčí 76 procent degenerativních onemocnění páteře a v 24 procentech zastaví zhoršování diagnózy.
V současnosti patří degenerativní onemocnění páteře mezi nejčastější onemocnění omezující aktivitu člověka. V drtivé většině případů ji způsobují nemocné nebo poškozené ploténky, které věkem ztrácejí svůj přirozený tvar, elasticitu a funkci. Proto například způsobují vysokou pracovní neschopnost u lidí do 45 let. Při zanedbání příznaků nezřídka i invaliditu.
Proto neváhejte! Vyléčíme i Vaše meziobratlové ploténky a zbavíme Vás bolestí. Bez operace!
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.