Společnost LLVISION nabízí kompletní řešení pro měření teploty a vzdálenou správu opatření v boji proti COVID-19

Datum: 04.06.2020
Peking 4. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost LLVISON, průkopník a lídr v oblasti poskytování služeb rozšířené reality (AR), představila v reakci na pandemii COVID-19 dvojici brýlí s rozšířenou realitou, které měří teplotu a jsou řízeny umělou inteligencí (AI). ...
Peking 4. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost LLVISON, průkopník a lídr v oblasti poskytování služeb rozšířené reality (AR), představila v reakci na pandemii COVID-19 dvojici brýlí s rozšířenou realitou, které měří teplotu a jsou řízeny umělou inteligencí (AI).
Vylepšené inteligentní GLXSS SE-IR brýle umožňují rychlé a přesné měření teploty, což pomáhá podnikům lépe zorganizovat obnovu svých provozů.
Vzhledem k tomu, že v důsledku nedávného omezení cestování není dostatek řídících pracovníků v terénu, uvedla společnost LLVision na trh také také nejnovější verzi své platformy ARISE pro vzdálenou spolupráci (Industrial Remote Collaboration Platform). Tato platforma tak umožňuje na dálku řešit problémy, provádět kontroly a sledovat výkonnost podniku, a to díky funkcím pro vzájemnou spolupráci, jako jsou například vzdálené video rozpoznávání a analýza dat na bázi umělé inteligence.
„Pandemie COVID-19 má závažné dopady na podnikatelský sektor. Abychom pomohli firmám tyto problémy překonat, vylepšili jsme naši platformu pro vzdálenou spolupráci a umožnili její rychlé nasazení pro dobro veřejnosti i zaměstnanců," řekl Roy Lou, produktový ředitel společnosti LLVISION.
Vylepšení brýlí GLXSS SE_IR
Vylepšené brýle GLXSS SE_IR využívají pokročilé technologie, včetně umělé inteligence a zobrazování duálního spektra. Díky tomu umožňují nejen měřit tělesnou teplotu přímo z čela, ale rovněž zkracují dobu zpracování, zlepšují přesnost a optimalizují velikost dat.
V současné době jsou naše řešení využívána na více než 30 místech a 50 letištích, při celních prohlídkách, ve školách a průmyslových parcích po celé Číně. Služby společnosti LLVISON jsou také k dispozici ve Spojených arabských emirátech, Indii, Německu, Itálii, Malajsii, Thajsku, Rakousku, na Filipínách, v Jihoafrické republice, Pákistánu, Chile, Indonésii a Saúdské Arábii. 1. Přesnost ±0,3°C je garantována díky kalibračnímu zařízení black body a snímání teploty z čela s pomocí duálního spektrálního algoritmu. 2. Brýle s rozšířenou realitou umožňují dodržovat zásadu bezpečného odstupu, protože dokážou změřit teplotu několika pohybujících se jedinců až na vzdálenost 3 metry a detekovat obličeje až na vzdálenost 8 metrů. 3. Mají výpočetní výkon 1 TERAFLO/W, jsou osazeny nejnovějším čipem a umožňují tak soustavné sledování až 200 lidí za minutu v reálném čase. 4. Každý údaj o měření teploty lze přiřadit k výsledkům rozpoznávání obličeje, časovým údajům, místům a dalším informacím, které jsou nahrávány a ukládány do správcovské platformy.
Platforma pro vzdálenou spolupráci
Společnost LLVISION rovněž vylepšila svou platformu pro vzdálenou spolupráci (Industrial Remote Collaboration Platform), která nově umožňuje poskytování komplexních služeb v oblasti rozšířené reality a umělé inteligence (AR+AI), což firmám a průmyslovým parkům umožňuje snížit provozní náklady a zlepšit celkovou hospodárnost provozu. 1. Inteligentní brýle GLXSS SE AR, splňují normu IP67, váží pouhých 33,4 g a byly zkoušeny v souladu s vojenskou normou MIL-STD. Produkt je kompatibilní s helmami, ochrannými brýlemi a dalšími ochrannými pomůckami. 2. Nové funkce umožňují sdílení videí a organizaci audio a video konferencí za účasti několika různých stran. 3. K videím je automaticky přiřazen údaj o reálném čase, což umožňuje automatické sledování pohybu. Brýle také podporují vkládání značek na pořizované snímky obrazovky. 4. Podpora obousměrného zobrazení obrázků, textů a souborů. Obrázky a texty jsou promítány na skla brýlí automaticky. 5. Platformu pro vzdálenou spolupráci Arise Industrial Platform lze využít k řízení provozních procesů, správu obchodních parků a k rozpoznávání pomocí umělé inteligence.
O společnosti LLVISION
Společnost LLVISION je specialista na služby v oblasti rozšířené reality a umělé inteligence pro podniky a nabízí k tomu související hardware i softwarovou podporu. Její řešení se v současné době v širokém měřítku používají v různých průmyslových odvětvích, včetně bezpečnostního sektoru, průmyslu či zdravotnictví. Společnost poskytuje své služby více než 5000 firem z celého světa a každý rok šetří svým zákazníkům cestovní náklady ve výši více než 100 milionů amerických dolarů.
V roce 2020 se společnost LLVISION stala jedním z prvních partnerů firmy SAP v oblasti chytrých brýlí a společně obě firmy na trh uvedly aplikaci AR FSM, a představily novou generaci řešení v oblasti terénního nasazení rozšířené reality.
https://www.llvision.com/en/
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1176238/3_0.jpg
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1176239/SAP.jpg
KONTAKT: Lu Cheng, Tel.: +86 13810890724, Email: lucheng@llvision.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.