Nová aplikace Jablotron S.O.S. pro osobní bezpečnost

Datum: 02.06.2020
Praha 2. června 2020 (PROTEXT) - Bezpečnostní centrum JABLOTRON, které pomáhá chránit více než 90 tisíc objektů po celé České republice, vyvinulo společně s autory aplikace Záchranka novou aplikaci Jablotron S.O.S. Jablotron S.O.S. umožňuje jednotlivcům, rodinám, firmám...
Praha 2. června 2020 (PROTEXT) - Bezpečnostní centrum JABLOTRON, které pomáhá chránit více než 90 tisíc objektů po celé České republice, vyvinulo společně s autory aplikace Záchranka novou aplikaci Jablotron S.O.S.
Jablotron S.O.S. umožňuje jednotlivcům, rodinám, firmám i seniorům pohodlně využívat bezpečnostní a asistenční služby prostřednictvím svého chytrého telefonu. Nová aplikace vhodně doplňuje aplikaci Záchranka. "Ne všechny nápady na rozšíření Záchranky zapadaly do konceptu aplikace pro přímé napojení na zdravotnickou záchrannou službu. V řadě situací stačí dát vědět blízkým, nebo nutnost zásahu záchranných složek nejdříve prověřit. Právě proto vznikla unikátní mobilní aplikace Jablotron S.O.S., která navíc s naší aplikací umí komunikovat," vysvětluje Filip Maleňák, autor aplikace Záchranka. V případě vyvolání poplachu přes Záchranku a současném využití služby Klíče prostřednictvím Jablotron S.O.S., má dispečink záchranné služby možnost si vyžádat dovezení klíčů od objektu, kde se zraněná osoba nachází. Toto unikátní propojení zajistí, že se záchranná služba ke zraněné osobě dostane velmi rychle, a to i v případě, kdy zraněný nemůže otevřít dveře. Odpadá tak nutnost násilného vniknutí do objektu a předejde se škodám na majetku.
Jablotron S.O.S. dále disponuje například S.O.S. tlačítkem, které mohou uživatelé kdykoliv a kdekoliv stisknout - při strachu z ohrožení, zdravotních potíží, napadení či jiné mimořádné situaci. "Po stisknutí tísňového tlačítka dojde k vyvolání poplachu, který přijmou proškolení operátoři Bezpečnostního centra Jablotron 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Ti mají k dispozici přesnou polohu uživatele, reagují dle předem dohodnutých pokynů a v případě potřeby zajistí asistenci pomocí 200 zásahových vozidel po celé ČR," doplňuje Petr Němeček, vedoucí marketingu ze společnosti Jablotron.
Více informací na www.jablotronsos.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.