Bezpečná komunikace v době pandemie. Společnost QCM nabízí systém Formuláře úřadů

Datum: 08.04.2020
Brno 8. dubna 2020 (PROTEXT) - Komunikace s úřady je v době pandemie značně omezena. Lidé by měli preferovat bezkontaktní formu, která je bezpečná jak pro ně, tak pro pracovníky úřadů. Společnost QCM s.r.o. nabízí systém formulare-uradu.cz, který umožní elektronickou komunikaci...
Brno 8. dubna 2020 (PROTEXT) - Komunikace s úřady je v době pandemie značně omezena. Lidé by měli preferovat bezkontaktní formu, která je bezpečná jak pro ně, tak pro pracovníky úřadů. Společnost QCM s.r.o. nabízí systém formulare-uradu.cz, který umožní elektronickou komunikaci mezi občany a úřady měst i obcí.
Společnost QCM s.r.o. se více jak 18 let zabývá elektronickou komunikací a speciálně elektronizací veřejných zakázek. Nyní nabízí nový portál Formuláře úřadů, který zajistí bezpečnou komunikaci mezi občany a úřady měst i obcí. Příslušný úřad se zaregistruje, autorizuje podatelnu a umístí odkaz do svého webu. Tím občanům umožní jednoduše odesílat podání z webu či mobilního telefonu přímo na podatelnu svého úřadu, a to s elektronickým podpisem i bez něj. Tyto elektronické formuláře nabízí společnost QCM, s.r.o. po dobu pandemie zcela zdarma.
"Portál Formuláře úřadů jsme vytvořili jako reakci na aktuální hrozby způsobené virovou pandemií. Věříme, že elektronická komunikace může pomoci zpomalit šíření nákazy a zefektivnit komunikaci mezi občany a úřadem," říká David Horký, jednatel QCM, s.r.o.
Provozovatelem služby je firma QCM, s.r.o., přední dodavatel systémů pro elektronizaci veřejných zakázek a elektronické komunikace úřadů. Společnost je také provozovatel nástroje E-ZAK a portálu PVU a poskytuje vzdělávací služby nejen pro oblast veřejných zakázek a elektronické komunikace.
Kontakt: Alexandra Frendlová, e-mail: alexandra.frendlova@qcm.cz QCM, s.r.o., Heršpická 813/5, 639 00 Brno, IČ: 26262525
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.