Společnost RevitaLash® Cosmetics oznámila rozšíření řady Color Cosmetics Line o tužku na obočí pro větší objem (Hi-Def)

Datum: 02.12.2019
Ventura (USA) 2. prosince 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Tužka na obočí Hi-Def v celosvětovém prodeji Společnost RevitaLash® Cosmetics, průkopnická a lékařsky vyvíjená značka péče o řasy a obočí s největším podílem na trhu v kategorii kondicionérů na řasy a obočí*, dnes...
Ventura (USA) 2. prosince 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Tužka na obočí Hi-Def v celosvětovém prodeji Společnost RevitaLash® Cosmetics, průkopnická a lékařsky vyvíjená značka péče o řasy a obočí s největším podílem na trhu v kategorii kondicionérů na řasy a obočí*, dnes představila svou první tužku na obočí Hi-Def Brow Pencil. Tato multifunkční, voděodolná trvanlivá tužka na obočí umožňuje přirozené tahy podobné chloupkům pro plný, výrazný vzhled obočí s mísitelnou a nelepivou konzistencí. „Jsme nadšeni, že jsme mohli představit naši novou tužku na obočí Hi-Def, naši vůbec první tužku, která pomůže obočím vyniknout, dodat objem a působit zcela přirozeně a zdravě. Jsme nadšeni, že můžeme začlenit naše známé výhody pro dlouhodobé zlepšení zdraví vlasů do produktu, který poskytuje okamžité uspokojení," poznamenala Lori Jacobus, prezidentka společnosti RevitaLash Cosmetics. Zakladatel a generální ředitel společnosti RevitaLash Cosmetics pan Michael Brinkenhoff, M.D. uvedl: „Vitamin E ve složení tužky poskytuje přirozené regenerační a antioxidační výhody pro pokožku, zatímco polymery zajišťují trvanlivost až 10 hodin." Tento produkt je ideální pro vyplnění řídkého nebo nadměrně vytrhávaného obočí a transformuje beztvaré obočí několika tahy. Tři univerzální hnědé odstíny; Soft Brown, Warm Brown a Cool Brown dokonale doplňují jakoukoli barvu vlasů a tón pleti. Aplikátor Precision Tip pro snadné pokrytí napodobuje tahy podobné chloupkům, což umožňuje vytvoření přirozeného i výrazného vzhledu, zatímco kartáček Styling Brush dokonale mísí barvy a efektivně směruje chloupky obočí na své místo. Tužka na obočí Hi-Def je dermatologicky testována, neobsahuje žádné oleje, parabeny, ftaláty nebo vůně, je veganská a nebyla testována na zvířatech. K dispozici po celém světě v prosinci 2019 za maloobchodní cenu 30 USD, ve vybraných salonech a lázních a na webových stránkách revitalash.com. O společnosti RevitaLash ®Cosmetics Společnost RevitaLash® Cosmetics je světová jednička v oblasti zpevňujících a vyživujících kondicionérů na řasy, vlasy a obočí. Kolekce této značky, která byla založena v roce 2006, obsahuje oceněný kondicionér na vlasy RevitaLash® Advanced a kondicionér na obočí RevitaBrow® Advanced Eyebrow a je k dispozici v lékařských ordinacích, lázních, salonech a specializovaných prodejnách ve více než 64 zemích. Podporovatel neziskových iniciativ týkajících se rakoviny prsu společnost RevitaLash Cosmetics věnuje část výtěžků na výzkumné a vzdělávací iniciativy a tím celoročně, nejen v říjnu, přispívá postiženým rakovinou prsu. Pro další informace navštivte webové stránky www.revitalash.com. [RevitaLash Advanced není k dispozici v Kalifornii.] *NPD, Kategorie Kondicionér na řasy a obočí rok 2017 oproti roku 2018. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/653485/RevitaLash_Cosmetics_Logo.jpg KONTAKT: Gianna Cesa, gcesa@behrmanpr.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.