Evolved By Nature vítá společnost Chanel jako investora

Datum: 11.06.2019
Boston 11. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost zelené chemie Evolved By Nature vítá společnost Chanel jako investora Evolved By Nature (založená v Bostonu ve státě Massachusetts v roce 2013 Dr. Gregorym Altmanem a Dr. Rebeccou Lacouture) s potěšením oznamuje, že společnost...
Boston 11. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost zelené chemie Evolved By Nature vítá společnost Chanel jako investora Evolved By Nature (založená v Bostonu ve státě Massachusetts v roce 2013 Dr. Gregorym Altmanem a Dr. Rebeccou Lacouture) s potěšením oznamuje, že společnost Chanel se rozhodla investovat do firmy v rámci strategie značky Chanel podpory ekologických technologií. Společnost Evolved by Nature je průkopníkem v oblasti vědy o hedvábí a vytvořila aktivované hedvábí(TM) - čisté, přírodní hedvábí v tekuté formě. Po rozpuštění ve vodě vlastnosti aktivovaného hedvábí umožňují jeho párování s různými materiály, aby přirozeně zlepšovalo vlastnosti tkanin a přispělo k udržitelnějším výrobním metodám. „Jsme nadšeni, že máme podporu společnosti Chanel a že můžeme těžit z jejích odborných znalostí v oblasti módy a krásy, protože urychlujeme komercializaci naší přírodní chemické platformy Activated SilkTM", uvedl spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Greg Altman. Toto partnerství umožní společnostem Chanel a Evolved By Nature zkoumat inovativní materiály a mechanická a optická vylepšení různých tkanin v souladu s ambicí společnosti Chanel vytvořit špičkové materiály výjimečné a jedinečné kvality. O společnosti Evolved By Nature Evolved By NatureTM je společnost zelené chemie s posláním vytvářet produkty, které jsou efektivnější a zdravější pro lidi a planetu. Platforma Evolved By Nature se sídlem v Bostonu ve státě Massachusetts je založena na patentované technologii Activated Silk(TM), která je čistým hedvábím v tekuté formě. Aktivní hedvábí, zcela přírodní a udržitelná technologie, nahrazuje mnoho tvrdých, skrytých syntetických polymerů, plastů a přísad běžně používaných pro výrobu produktů v průmyslových odvětvích, od oděvů a osobní péče až po zdravotnické potřeby. Aktivované hedvábí může být pro dosažení požadovaných výsledků konfigurováno do desítek různých molekulárních kompozic. Odborníci na hedvábí Dr. Gregory Altman a Dr. Rebecca Lacouture založili společnost Evolved By Nature v roce 2013. Společnost je podporována různorodou skupinou investorů. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/900292/Evolved_By_Nature_Logo.jpg KONTAKT: Carrie Phillips, Partner, BPCM, Evolvedbynature@bpcm.com PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.