Máte potíže s křečovými žilami a horké letní dny bolesti Vašich nohou zrovna nepomáhají? Lékař Vám předepsal kompresivní punčochy na křečové žíly a Vy se děsíte, co si počnete v létě?

Datum: 09.08.2018
Praha 9. srpna (PROTEXT) - Český výrobce zdravotního kompresivního zboží z Podkrkonoší, společnost ARIES, a.s. rozšiřuje odlehčenou produktovou řadu v druhé kompresní třídě Avicenum 360 FINE o lýtkové punčochy s otevřenou špicí. Tyto odlehčené modely Vám díky speciální...
Praha 9. srpna (PROTEXT) - Český výrobce zdravotního kompresivního zboží z Podkrkonoší, společnost ARIES, a.s. rozšiřuje odlehčenou produktovou řadu v druhé kompresní třídě Avicenum 360 FINE o lýtkové punčochy s otevřenou špicí. Tyto odlehčené modely Vám díky speciální technologii pletení opravdu ulehčí život. „Nejen strach z krátkých sukní obtěžuje v létě pacientky trpící křečovými žilami, resp. chronickou žilní nedostatečností. Mnohem závažnější jsou stavy, které mohou nastat, když se problém křečových žil neřeší. V létě, kdy jsou nohy těžké a opuchlé je riziko zhoršení stavu mnohem vyšší," říká PharmDr. Dalibor Ďurďa, odborný zdravotnický garant společnosti ARIES, a.s. Právě léto je obdobím, kdy pacienti s předepsanou kompresivní léčbou, řeší velký problém. Punčochy, které mají vyhovující tlak v oblasti dolních končetin, jsou většinou silné a pacienti v nich v horkých letních dnech doslova trpí. Společnost ARIES, a.s. již v minulosti uvedla na trh produktovou řadu Avicenum 360 FINE, odlehčený model stehenních punčoch s otevřenou i zavřenou špicí. „V takových teplotách, jakými nás obdařilo počasí letos, mohou být i tyto stehenní punčochy nevyhovující a příliš teplé. Proto jsme letos vyvinuli v této odlehčené variantě i lýtkové punčochy s otevřenou špicí,“ dodává ředitel výroby a vývoje, David Šulc. Mezi největší benefity lýtkových punčochy Avicenum 360 FINE patří bezpochyby použití Lycry Soft Comfort. Jedná se o vlákno, které zaručuje, že elasticita materiálu bude perfektní po celou dobu jeho životnosti. Punčochy jsou opatřeny špičkovou antimikrobiální úpravou Sanitized® Silver, která spolehlivě účinkuje proti vzniku širokého spektra mikroorganismů a díky tomu působí jako deodorant. Lýtkové punčochy Avicenum 360 FINE jsou výjimečné, jako odlehčený model splňují přísné kompresivní požadavky druhé kompresní třídy, ale na noze vypadají elegantně a stylově. Punčochy z odlehčené řady Avicenum 360 FINE jsou vyrobeny tak, aby Vám ulehčily život a zpříjemnily horké letní dny. Stačí, že se trápíte s křečovými žilami a opuchlýma nohama. Ucelenou nabídku naleznete na: https://ariesmedishop.cz/stitky/fine.html KONTAKT: Chcete pro své čtenářky uspořádat soutěž o tyto produkty? Potřebujete více informací pro článek či tip? Neváhejte nás kontaktovat, rádi se s Vámi domluvíme na detailech. Ing. Jana Stárková, starkova@aries.eu nebo +420 734 319 773
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.