16 způsobů, jak lidé ve fitku poznají, že jste běžec

Datum: 27.02.2017

Většina běžců, když přijde do posilovny, tak by se mnohem raději viděla venku na silnicích, oblíbené trase nebo na dráze. Takže když běžci hlavně v zimních měsících zamíří do posilovny, není žádné překvapení, že ne vždy vědí, jak se mají chovat. To následně může skončit podrážděním ostatních neběžců v posilovně.

Identifikovali jsme pro vás některé věci, které mohou ostatní ve fitku rozčílit. Zde je seznam toho, co nedělat.

  1. Kompletně překvapit celé fitness centrum ve dny kdy je horší počasí. Venku je 10 stupňů pod nulou a padá mrznoucí déšť a vy přijdete do fitka kompletně oblečení i s čepicí.
  2. Od běhacích pásů sledujete provoz v posilovně. Raději při běhu sledujte displej běžeckého pásu nebo se dívejte na jedno neutrální místo. Vyhnete se tomu tak, že si pořídíte běžecký pás domů.
  3. Nosit své běžecké hodinky i na běžeckém páse. Proč, když na páse máte krásně přehledný displej? Místo toho ostatní musí poslouchat pípání vašeho Garminu.
  4. Závodíte s ostatními neběžci na běžeckém páse. Ano, to je pro ostatní dost demoralizující.
  5. Trávíte na běžeckém páse opravdu dlouhou dobu. Zdvořilostní čas na běžeckém páse je cca 60 minut. Pokud chcete trénovat na maraton, nechte si to navenek. Ostatní chtějí běžecký pás taky využít.
  6. Dělat si selfie snímky po doběhnutí. Samozřejmě, že v běžeckém oblečení a běžecké obuvi přímo u běžeckého pásu.
  7. Neotřete běžecký trenažér po běhu. Opravdu si myslíte, že se potíte míň než kdokoliv ve fitku? Ostatní nechtějí osahávat zpocený trenažér.
  8. Stěžujete si, že nemůžete trénovat venku. Asi nikoho tímto nezaujmete, protože většina jich chce být raději uvnitř ve fitku.
  9. Děláte bicepsové zdvihy s 5 kg velkou činkou? Většina cvičících asi bude mít problém se nesmát. Existuje spousta jiných cviků, kterými procvičíte celé tělo a lépe.
  10. Přivlastníte si všechny pěnové válečky a dalších 15 minut si s nimi masírujete lýtka. Nejste zde jediní, kdo je používá.
  11. Jedete bez přestávky. Právě máte za sebou spinningovou 45minutovou lekci a teď si dáte několik dalších kilometrů na běžeckém trenažéru.
  12. Vaše šortky. Proč jsou proboha tak krátké?
  13. 8 kliků a jste kompletně vyřízení. Síla horní části těla není vaší prioritou.
  14. Máte nejhorší flexibilitu v celém fitku. Slabé hamstringy a špatný strečink vám nepomohou.
  15. Stěžujete si, že nemůžete běhat se svými přáteli. Vedle vás je běžecký pás, takže někdo se určitě přidá.
  16. Nosíte včerejší běžecké oblečení. I když může být z funkčních materiálů, pokud jste včera odběhli několik kilometrů, pot bude cítit.

Další články najdete na běžeckém blogu – http://blog.mujbeh.cz

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.