Recenze běžeckých bot Nike Air Zoom Vomero 12

Datum: 21.02.2017

Když se v novém modelu běžeckých bot Nike Air Zoom Pegasus 33 objevily dvě jednotky air zoom – v patě a ve špičce, byli jsme zvědaví, jak bude vypadat další model ze série Nike Vomero. Koneckonců, právě díky použití dvou jednotek Air Zoom byla tato modelová řada velmi populární a to včetně vyšší prodejní ceny.

Nyní už víme, že nové Nike Air Zoom Vomero 12 nejenže mají dvě jednotky odpružení jako dřív, ale zároveň je výrobce zabalil do měkčího jádra Lunarlon. Horní část běžecké boty se příliš nezměnila, nicméně i zde je pár vylepšení, která stojí za zmínku.

Podrážka boty byla kompletně přepracována, což se projevilo na ještě měkčím pocitu při běhu. Podrážka je vyrobena z EVA pěny.

Nová běžecká bota Nike Air Zoom Vomero 12 patří mezi tzv. neutrální boty na běhání. Svou výbavu uplatní zejména při běhu na silnici nebo běžeckém páse, kde skvěle odpruží případné nárazy. Z pohledu využití na různé vzdálenosti, je vhodná na půl maraton i celý nebo klasické tréninkové běhání. Váží pouze 334 gramů.

Proč si pořídit nové Nike Air Zoom Vomero 12?

Podle referencí od testerů:

  • Mnoho běžců oceňuje přítomnost Flywire technologie, která dobře obepíná nohu a běh je tak bezpečnější.
  • Je dobře odpružená a vhodná i na delší vzdálenosti.
  • Podešev je dostatečně silná, takže je zde základ toho, že vydrží dlouho bez opotřebení.
  • Reflexní prvky v horní části běžecké boty pro zvýšení bezpečnosti

Novou běžeckou botu Nike Air Zoom Vomero 12 můžete zakoupit v různých barevných verzích na www.mujbeh.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.