Lov z Bellyboatu

Datum: 04.09.2016

Víte, co je to bellyboat? Pokud vám to nic neříká, tak vězte, že jde o stále populárnější pomůcku pro lov ryb. Bellyboat je v podstatě jednomístný rybářský člun, nebo spíše sedadlo, kterým se dostanete snadno i do obtížně dostupného místa na vodě.

Zvyšujete tak své šance nejen na úlovek ale i v případě zaseknutí vašeho drahého či oblíbeného woblera na jeho záchranu. Přitom se bellyboat vejde i do větší tašky, takže si ho můžete přihodit sebou na ryby.

Příprava bellyboatu je podobná, jako byste měli nafukovací lehátko. Pomocí pumpy či kompresorku stačí nafouknout a můžete vyrazit na vodu se vším, co potřebujete.

Ještě než opravdu vyplujete

Jelikož při rybaření z bellyboatu máte nohy ve vodě, je nezbytné si vzít brodící kalhoty, nebo případně nějaké neoprénové. V sadě s bellyboatem jsou někdy i ploutve, kterými si zajišťujete potřebný pohon.

Mezi výhody rybářského člunu bellyboat patří samozřejmě spousta úložných prostor a kapes, takže si můžete vzít klidně i náhradní pruty, nástrahy na ryby a jde zde místo i pro případné uložení chycené ryby.

Doporučujeme vzít si i polarizační brýle, protože přeci jenom budete sedět přímo na hladině, tak abyste dobře viděli na nástrahu. Pokud to při záběru dobře zkoordinujete, možná vás úlovek dopraví i ke břehuJ

Bellyboat pro muškaření a přívlač

Při muškaření nebo vláčení se díky němu nemusíte starat o pobřežní porost a dostanete se přesně tam, kde jsou ryby. Ideální pokud použijete nějaký typ echolotu a pak si na vybrané místo v klidu dojedete.

Co se týče bezpečnosti bellyboatu je řešen dvěma samostatnými nafukovacími plováky, kdy při poškození jednoho, pokud máte lepší model, se celkem nic neděje. Samozřejmostí je vysoce odolný materiál proti oděru i vodě.

Nosnost bellyboatu je až 150 kg, což znamená jednoho rybáře včetně vybavení a případné svačiny. Určitě není doporučen pro 2 lidi. Pokud má zájem o svezení někdo jiný, musí počkat nebo ať si koupí vlastní bellyboatJ

Kde můžete bellyboat koupit?

Online jednoduše na stránkách www.obchodprorybare.cz nebo můžete navštívit některou z kamenných prodejen v Brně a Kuřimi, kde je možné si ho osobně prohlédnout!

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.