Sledujte Hostingy.cz na Facebooku a vyhrajte hosting na rok zdarma

Datum: 17.06.2010

Portál s přehledem webhostingu na českém trhu Hostingy.cz pořádá soutěž o roční hosting zdarma. Jak můžete vyhrát? Úplně jednoduše. Stačí, když se stanete jedním z fanoušků našich stránek na Facebooku a jakmile dosáhneme 200 členů, kterým se naše stránky líbí, napíšeme následně na naši zeď výzvu a kdo první přidá komentář, vyhraje poukaz na roční webhosting od společnosti Hosting 51. Více informací najdete v tomto článku.

Soutěž hosting

Vyhrajte hosting na celý rok

Nemusíte se nikde registrovat, ani nic vyplňovat. Stačí jen, když se stanete členem skupiny a budete nás sledovat. Přihlásit se to skupiny můžete přímo zde.

 

O serveru Hostingy.cz

Hostingy.cz čtenářům přináší katalog nabídek webhostingových, serverhostingových a freehostingových programů a domén na prodej. Stránky vznikly v roce 2003 a od té doby se stále rozvíjejí. V současnosti nabízejí přehled programů více než třiceti poskytovatelů hostingových služeb. Hostingy.cz vlastní společnost two bits s.r.o., která provozuje několik českých a zahraničních portálů.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.