IBA CZ se stala Microsoft Silver Partnerem

Datum: 28.06.2017
Praha 28. června (PROTEXT) - IBA CZ se stala Microsoft Silver Partnerem v oblasti Application Development Společnost IBA CZ splnila všechna kritéria, jako jsou obchodní i technické certifikace lidí a potřebné reference, pro získání certifikace Microsoft Silver Partner v oblasti Application...
Praha 28. června (PROTEXT) - IBA CZ se stala Microsoft Silver Partnerem v oblasti Application Development Společnost IBA CZ splnila všechna kritéria, jako jsou obchodní i technické certifikace lidí a potřebné reference, pro získání certifikace Microsoft Silver Partner v oblasti Application Development. IBA CZ se tímto krokem zařadila mezi přední dodavatele řešení založených na technologiích Microsoft. Konkrétně se zabýváme zejména technologiemi SharePoint, Dynamics 365 a Azure. Pro naše zákazníky je to potvrzení odbornosti a garance profesionality vývojového týmu IBA CZ. "Těší nás, že jsme se stali součástí Microsoft Partner Network na úrovni Silver a oceňuji úsilí našich zaměstnanců při certifikacích a práci na projektech, které byly do procesu certifikace zahrnuty. Věřím, že v rozvoji technologií Microsoft budeme i nadále pokračovat. Dalším milníkem je pro nás partnerství na úrovni Gold," říká Aleš Hojka, generální ředitel IBA CZ a IBA Slovakia.

O společnosti IBA CZ

IBA CZ se specializuje na poskytování komplexních služeb v oblasti zakázkového vývoje softwaru, s jejichž dodávkou má zkušenosti od roku 1999. Je součástí nadnárodní aliance IBA Group, jednoho z největších dodavatelů ICT ve střední a východní Evropě. IBA CZ má přes 120 kmenových zaměstnanců - IT specialistů se zaměřením na portálové technologie, mobilní aplikace, řešení pro správu dokumentů, CRM, Identity Management, Business Intelligence a Big Data. Více informací o společnosti naleznete na http://www.ibacz.eu. Kontakt: Jana Albrechtová Marketing & PR Director IBA CZ e-mail: jana.albrechtova@ibacz.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.