Chladič CPU s lopatkami ve tvaru žraločí ploutve

Datum: 19.06.2017
Praha 19. června (PROTEXT) - Nabídka chladičů CPU se značkou ZALMAN je široká. V nabídce rozhodně zaujme model CNPS10X Optima, chladič, který má lopatky ventilátoru ve tvaru žraločí ploutve. Chladiče procesorů se starají o jejich stabilní výkon. Úkolem je odvádět teplo...
Praha 19. června (PROTEXT) - Nabídka chladičů CPU se značkou ZALMAN je široká. V nabídce rozhodně zaujme model CNPS10X Optima, chladič, který má lopatky ventilátoru ve tvaru žraločí ploutve. Chladiče procesorů se starají o jejich stabilní výkon. Úkolem je odvádět teplo a udržovat příznivé prostředí pro práci procesorů. Chladič CNPS10X Optima 2011 má speciálně tvarované hliníkové žebrování a odvádí teplo pomocí čtyř heat pipe trubic. K chlazení dále využívá 120mm ventilátor. Originální tvar lopatek ventilátoru optimalizuje proudění vzduchu, zvyšuje účinnost chlazení a snižuje hlučnost a vibrace. K chladiči je možné naistalovat jeden nebo dva ventilátory. Ve srovnání s konkurenčními chladiči je CNPS10X Optima 2011 větší a o 130 g těžší, a nabízí tak vyšší efektivitu chlazení. Použitá technologie Direct Touch Heatpipe (DHT) zajišťuje, že je teplo z procesoru bezprostředně převáděno do trubic, a tím se maximalizuje chladicí výkon. K vyššímu výkonu chlazení napomáhá i teplovodní pasta ZM-STG2M, která je součástí dodávky. Pasta maximalizuje přenos tepla z procesoru do chladiče. Chladič CNPS10X Optima 2011 je kompatibilní s celou řadou socketů Intel i AMD. CPU chlazení CNPS10X Optima 2011 je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a specializovaných prodejen. Doporučená koncová cena je 699 Kč včetně DPH Kontakt: Filip Cvetler filip.cvetler@fcpr.cz www.fcpr.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.