INVENTI otevře Akademii programování zaměřenou na Javu

Datum: 28.04.2017
Praha 28. dubna (PROTEXT) - Česká softwarová firma INVENTI oznámila otevření další vzdělávací akademie programování. Tentokrát bude zaměřená na vývoj v Javě. Školení je určeno především těm, kteří mají chuť začít pracovat v IT. Java Akademie začíná 27. května....
Praha 28. dubna (PROTEXT) - Česká softwarová firma INVENTI oznámila otevření další vzdělávací akademie programování. Tentokrát bude zaměřená na vývoj v Javě. Školení je určeno především těm, kteří mají chuť začít pracovat v IT. Java Akademie začíná 27. května. Na zájemce čeká celkem 15 lekcí v průběhu 5 týdnů a závěrečná certifikace. Projekt běží už třetím rokem, za tu dobu dostalo více než 100 zájemců o práci v IT možnost nahlédnout pod pokličku tohoto oboru. Školení zaměřené na Javu se zaměří na získání praktických znalostí z konkrétních projektů. Účastníci se dozví, co vše je součástí Java ekosystému, čeká je také úvod do Java Enterprise. Témata se budou zabývat například metodikou vývoje či aplikačními servery. K úspěšnému zvládnutí Akademie jsou potřeba znalosti základů Java SE a ovládání IDE, vlastní notebook a chuť k učení. Během posledních let proběhla řada Akademií, zaměřených na testování, Javu a analýzu. Akademie probíhají po dobu 5-6 týdnů v popracovních hodinách, a to jedenkrát až třikrát týdně. Obsahují teoretický základ, praktické příklady a řešení konkrétních úkolů. Znalosti studentům předávají zkušení odborníci. Úspěšní absolventi krom znalostí obdrží potvrzení o absolvování akademie. Zájemci o účast na Akademii se mohou přihlásit na skoleni@inventi.cz. Kontakt: Martin Eckstein PR Consultant Tel.: 731 46 48 46 Mail: martin@eckstein.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.