Společnost HOMTOM spouští smartphone HT10 s pokročilou technologií rozpoznávání duhovky

Datum: 29.08.2016
ŠEN-ČEN (Čína) 29. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Čínský výrobce smartphonů společnost HOMTOM oznamuje spuštění své vlajkové lodi, přístroje HOMTOM HT10, který využívá technologii rozpoznávání duhovky druhé generace této společnosti, tedy stejnou technologii, kterou používá...
ŠEN-ČEN (Čína) 29. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Čínský výrobce smartphonů společnost HOMTOM oznamuje spuštění své vlajkové lodi, přístroje HOMTOM HT10, který využívá technologii rozpoznávání duhovky druhé generace této společnosti, tedy stejnou technologii, kterou používá Samsung Note 7. Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160824/400856 Duhovka každého člověka je jedinečná a textura uvnitř zůstává stabilní, díky čemuž se jedná o vysoce přesné a bezpečné „heslo". Rozpoznávání duhovky využívá algoritmus, který dokáže identifikovat až 266 identifikačních bodů, což je mnohem přesnější než jakákoliv jiná biometrická identifikační metoda. Dokáže odemknout telefon za 0,3 sekundy a funguje za slabého osvětlení nebo ve tmě, a dokonce i když uživatel nosí brýle, díky čemuž je celý proces odemčení rychlejší, pohodlnější a bezpečnější. Získejte skutečný pocit „Globální sítě 4G" Frekvence přístroje HOMTOM HT10 pokrývají celé kontinenty na světě a zahrnují pásma v Evropě - B3 B7 B20, Africe - B1 B3 B7, Severní Americe - B4 B17, Latinské Americe - B2 B4 B7, Asii - B1 B3 B7 a Oceánii - B1 B2 B4 B7. To řeší jak problémy s frekvencí, tak to umožňuje uživatelům používat 4G na jejich smartphonech bez ohledu na to, kde na světě se nacházejí. Uchovejte si každou vzpomínku s fotoaparáty 21 MP a 8 MP Díky výkonnému procesoru MediaTek Helio X20 přístroj HOMTOM HT10 podporuje fotografování s vyšším FHD. Konfigurovaný se zadním fotoaparátem SONY s ultra vysokým rozlišením 21 MP a předním HD 8 MP fotoaparátem nikdy nebylo snadnější dokumentovat každodenní život na krystalicky čistých fotografiích. Společnost HOMTOM bude nabízet praktické vyzkoušení své úžasné technologie na výstavě Global Source Exhibition v rámci AsiaWorld Expo v Hongkongu ve dnech 18. - 21. října 2016. Video HOMTOM HT10: https://www.youtube.com/watch?v=0KZ2KcAFTd8 Více informací: http://homtom.cc/Product/ProductDetail?proId=6 KONTAKT: Candy Wang, +186-8206-0517, candy@homtom.cc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.