WebExpo 2016: Kromě konferenčního programu čekejte také zábavu a networking

Datum: 29.08.2016
Praha 29. srpna (PROTEXT) - Kdo bude moderovat? Co je čtvrtá stage? Kde budou párty? Jedna z největších evropských konferencí o tvorbě webu přinese během dvou dnů desítky řečníků, zároveň se podle ředitelky Šárky Štrossové jedná o jedinečné setkání tisíců lidí...
Praha 29. srpna (PROTEXT) - Kdo bude moderovat? Co je čtvrtá stage? Kde budou párty? Jedna z největších evropských konferencí o tvorbě webu přinese během dvou dnů desítky řečníků, zároveň se podle ředitelky Šárky Štrossové jedná o jedinečné setkání tisíců lidí z branže: "Máme nabité přednášky pro design, vývoj i byznys. Nuda ale nebude ani ve zbytku programu. Každý ze sálů bude mít vlastního moderátora. Připravujeme prostor pro networking a workshop a chystáme hned tři večírky, takže příležitostí bude určitě dostatek." Velký sál Lucerny má na starost stand-up komik a herec Daniel Čech, program zde bude kompletně v angličtině. Přednášky v Kině Lucerna uvede Pavlína Louženská, šéfka marketingu v Zootu a Lucernu Music Bar bude řídit Marek Prokop, legenda českého internetu. Kino a Music Bar mají dvojjazyčný program v češtině i angličtině; v kině budou přednášky tlumočeny. Ve Velkém sálu Lucerny bude kromě přednáškového sálu také "čtvrtá stage", určená pro workshop a networking. V pátek zde mohou návštěvníci využít příležitosti potkat investory z Credo Ventures a pobavit se třeba o nových nápadech na startup. Na sobotu se na stejném místě připravuje hackathon České spořitelny. Svoji visačku a welcome drink si mohou návštěvníci vyzvednout už ve čtvrtek 22. září v baru La Loca. Ještě před tím se v kině Lucerna bude promítat dokumentární film Design Disruptors. Páteční párty hostí Skautský institut na Staroměstském náměstí. Afterpárty po skončení konference proběhne přímo ve Velkém sále Lucerny, na programu je stand-up comedy Daniela Čecha, vystoupí také písničkář Pokáč. Do 31. srpna je možné koupit vstupenky za předprodejní ceny od 4200 korun. Generálním partnerem konference je Avast. Akci dále podporují Concur Technologies, Credo Ventures a další. Kontaktní informace pro média: Pavlína Chloupková, e-mail: pavlina@webexpo.net Ke zprávě vydáváme přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.