Digitální vizitka ve Vašem mobilu

Datum: 24.08.2016
Praha 24. srpna (PROTEXT) - V pondělí 22. srpna byla oficiálně spuštěna dlouho očekávaná služba Facewallet, která na našem, ale i zahraničním trhu dlouho chyběla. Každý určitě znáte situaci, kdy potřebujete vizitku nebo Vám zrovna došla. Právě tento problém řeší nový...
Praha 24. srpna (PROTEXT) - V pondělí 22. srpna byla oficiálně spuštěna dlouho očekávaná služba Facewallet, která na našem, ale i zahraničním trhu dlouho chyběla. Každý určitě znáte situaci, kdy potřebujete vizitku nebo Vám zrovna došla. Právě tento problém řeší nový český projekt Facewallet. Tato online pomůcka a nástroj by neměl zůstat bez povšimnutí. Tak jak jde rychle doba dopředu, tak samozřejmě stejně rychle resp. ještě rychleji i technologie a vývoj online aplikací. Vaši digitální vizitku vytvoříte na pár kliknutí myší a udržíte krok v tomto směru ve světě byznysu nejen na internetu. Navíc můžete oslnit své obchodní partnery moderní formou vašeho spojení a novým trendem propagace. Jeden ze zakladatelů projektu, Kamil Brejcha, říká: “Papírové vizitky ve své papírové podobě jsou používány již 500 let a v dnešní digitální době jsou neefektivní. Díky průzkumu jsme objevili, že 90% vizitek končí ani ne po týdnu v odpadkovém koši a dochází jen ve velmi malém % případů k tomu, že si kontaktní údaje člověk opravdu uloží. Mimo to také dochází k obrovskému plýtvání přírodních zdrojů papíru, který je pro výrobu vizitek použit. Mobilní telefon máme u sebe stále a stal se nedílnou součástí našeho života, proč ho tedy nepoužít jako vizitku.” Samozřejmostí je možnost využití vizitky na všech zařízeních, jako jsou chytré telefony, tablety, PC atd. Sdílet a předávat svou vizitku je možné pomocí QR kódu, sms, e-mailem, pomocí vlastní URL adresy či na sociálních sítích. Další výhodou je možnost rychlého uložení vizitky, což určitě spousta uživatelů ocení. Digitální vizitky lze ukládat na homescreen ve Facewallet nebo jako vCard přímo podle vašich potřeb a používaných aplikací a adresářů kontaktů. Facewallet slouží jako jednoduchá webová a hlavně mobilní prezentace, která má celou řadu funkcí a využití. Digitální vizitkou to teprve začíná, projekt Facewallet připravuje další produkty a funkce, které jednotlivcům i firmám zjednoduší a zefektivní podnikání, například pokud jde o prezentaci a platby na internetu. Odkazy: hhtp://www.facewallet.com https://www.facewallet.com/katerina-novakova facebook.com/facewallet Kontakt : Kamil Brejcha - kamil@facewallet.com +420 721 483 412 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.