Oceňované softwarové řešení Intrexx se představuje v ČR

Datum: 27.05.2016
Praha 27. května (PROTEXT) - Společnost X-Document House Prague Group s.r.o., která je výlučným českým distributorem moderního intranetového řešení Intrexx (www.intrexx-reseni.cz), byla ze strany německé společnosti United Planet oceněna titulem „International Partner of the Year“. ...
Praha 27. května (PROTEXT) - Společnost X-Document House Prague Group s.r.o., která je výlučným českým distributorem moderního intranetového řešení Intrexx (www.intrexx-reseni.cz), byla ze strany německé společnosti United Planet oceněna titulem „International Partner of the Year“. Ocenění si zástupci X-Documentu převzali na mezinárodní konferenci Portal Visions, jejíž témata spojovalo právě řešení Intrexx, za které byla United Planet oceněna již potřetí v řadě titulem Social Business Leader 2016. Zatímco v Německu užívají řešení Intrexx stovky společností - od výrobních gigantů po rodinné firmy - pro české uživatele je novinkou. Díky své flexibilitě však má toto unikátní řešení velkou šanci prosadit se i u nás. Intrexx představuje vnitrofiremní řešení, které se plně přizpůsobí požadavků uživatele. Nabízí řešení šité na míru stávajícímu provozu společnosti, které pomáhá automatizovat interní procesy nebo např. dohledávat firemní dokumenty. Nejvýraznější výhodou řešení Intrexx oproti jiným vnitrofiremním systémům je jeho pružnost a fakt, že není třeba migrovat firemní data, jelikož systém pracuje v propojení na stávající systémy. Kontakt: Petr Šulc, Intrexx Specialist intrexx@xdocument.cz, 220 410 711 www.intrexx-reseni.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.