UX z praxe je 1. česká konference pro UX profesionály

Datum: 29.04.2016
Praha 29. dubna (PROTEXT) - V Praze se 14. června uskuteční poprvé Konference UX z praxe, jejíž obsah je připravený čistě jen pro profesionály v oboru User Experience. Konference stojí na třech pilířích, které jsou u nás poměrně neobvyklé. Odbornost a úzké zaměření. ...
Praha 29. dubna (PROTEXT) - V Praze se 14. června uskuteční poprvé Konference UX z praxe, jejíž obsah je připravený čistě jen pro profesionály v oboru User Experience. Konference stojí na třech pilířích, které jsou u nás poměrně neobvyklé. Odbornost a úzké zaměření. Prvním pilířem je vysoká odbornost a velice úzká zaměřenost. "Cílovou skupinou není každý, koho zajímá téma User Experience, ale profesionál, který se oboru věnuje již několik let," říká pořadatel konference Jan Hlaváč. Konference UX z praxe má tak ambice dostat všechny UX profesionály v jeden den na jedno místo. "Nenajdete zde žádnou přednášku pro začátečníky nebo snad i pro širokou veřejnost. Témata přednášek jsou zaměřená na úzké pod obory UX jako interakční design, uživatelský výzkum a zčásti i na inovace v designovém procesu," dodává Hlaváč. Málo známí řečníci, ale výjimeční UX specialisté. Druhým, nejvíce neobvyklým pilířem, jsou řečníci. Konference si vybírá jen zcela neznámá jména a vyhýbá se zaběhnutým hvězdám. "Chceme přinést účastníkům zcela unikátní obsah, který ještě nikde jinde neslyšeli," říká o programové skladbě Jan Hlaváč. Většina řečníků je z velkých a známých firem, kde se UX věnují celé týmy a je zde proto velice vysoká odbornost. Na konferenci tak vystoupí lidé z firem jako AVG, GoodData, LMC, 2FRESH nebo Alza.cz. Přínosnost pro účastníky konference je klíčová. Třetím pilířem je přístup. Vše se řídí podle jediného pravidla, a tím je přínosnost pro účastníky. Obsah musí být hlavně praktický, aby byl užitečný. Kontakt: Jan Hlaváč E-mail: kontakt@uxz.cz Tel: 777 129 678 Web: www.uxz.cz Twitter konference: https://twitter.com/UXZ_CZ FB: https://www.facebook.com/Konference-UXZ-971583932878472 Hashtag: #uxzcz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.