Konzola WuKong společnosti Taisys přináší převrat ve vztazích mezi službami MNO a OTT

Datum: 10.02.2016
Tchaj-pej (Tchaj-wan) 10. února (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Taisys Technologies přichází s konzolou WuKong, první platformou pro řízené služby OTT, která má podporovat spolupráci mezi mobilními síťovými operátory (MNO) a poskytovateli služeb OTT. Tato nová synergie, kterou...
Tchaj-pej (Tchaj-wan) 10. února (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Taisys Technologies přichází s konzolou WuKong, první platformou pro řízené služby OTT, která má podporovat spolupráci mezi mobilními síťovými operátory (MNO) a poskytovateli služeb OTT. Tato nová synergie, kterou umožňuje konzola WuKong, se stane inovačním zdrojem příjmu pro mobilní operátory (MNO), kteří bojují se službami OTT, snižujícími se tržbami a tlakem na marže. Konzola WuKong je principiálně založena na technologii IMSI společnosti Taisys a platformě slimduet®, úspěšným ekosystémem s eSIM, zavedeným na světě poprvé. Jako poskytovatelé internetových služeb jsou operátoři vázáni zásadou neutrality sítě, ve které má být se všemi daty zacházeno rovnocenně, tedy bez blokování, omezování rychlosti nebo zpoplatněného upřednostňování služeb a obsahu na internetu. Nicméně operátoři mohou převést svou roli poskytovatele internetových služeb na poskytovatele aplikačních služeb, přičemž mohou navrhovat služby, zajišťovat obsahovou rozmanitost a poskytovat tyto služby svým předplatitelům. Operátor může této transformace dosáhnout pomocí změny IMSI a možnosti osvobodit se od zásad neutrality sítě. Toto naopak vede k rozvoji vertikální spolupráce, kde jsou služby a obsah provázány spolu s internetovým provozem a to je zpoplatněno operátory OTT. Jason Ho, předseda představenstva společnosti Taisys uvedl: „Cesta k eSIM je pro operátory plná výzev. Taisys je silným společníkem operátorů na této cestě, zajišťující hladký přechod k operátorským službám bez omezení, zajišťující centrickou destinaci Telco. Konzola WuKong navíc posiluje kouzlo schopnosti operátorů znovu vybudovat svůj ztracený uzavřený ekosystém (walled-garden) mobilních internetových služeb." Tato platforma byla nazvána WuKong, a to z důvodu podobnosti mezi schopnostmi IMSI a Sun WuKonga, opičího krále s polymorfními schopnostmi. V klasickém čínském díle Journey to the West vystupuje WuKong jako pomocník, který chrání budhistického mnicha Tripitaku v jeho boji o získání Písma svatého z Indie. WuKong je znám svými kouzly, kdy každý z jeho vlasů se může naklonovat na jeho samého, se stejnými schopnostmi, díky kterým pacifikuje hrozné nepřátele na své cestě, což je známo jako jedna ze 72 transformací. Operátoři jsou schopni čelit různým výzvám OTT využitím neomezeného počtu IMSI, kdy se každá IMSI promění na jiného poskytovatele služeb, stejně jako měl WuKong neomezený zdroj vlasů. Díky platformě WuKong, která umožňuje využití tohoto zdroje, mohou operátoři posílit své schopnosti neomezenými možnostmi. Konzola WuKong bude slavnostně představena na kongresu Mobile World Congress 2016. Pro více informací navštivte webové stránky Taisys: http://www.taisys.com/index Lotus Lin +886-2-2627-0927 lotus.lin@taisys.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.