Průzkum společnosti Bauknecht zaměřený na konektivitu: Evropané jsou připraveni na inteligentní spotřebiče

Datum: 04.09.2015
Berlin 4. září (PROTEXT/PRNewswire) - • Přednosti konektivity: Zákazníci oceňují funkce, které podporují trvalou udržitelnost, zajišťují bezpečnost a snižují náklady. • Inteligentní péče o prádlo: Pračky zaujímají mezi síťovými domácími spotřebiči první příčku. ...
Berlin 4. září (PROTEXT/PRNewswire) - • Přednosti konektivity: Zákazníci oceňují funkce, které podporují trvalou udržitelnost, zajišťují bezpečnost a snižují náklady. • Inteligentní péče o prádlo: Pračky zaujímají mezi síťovými domácími spotřebiči první příčku. • Využití: Spotřebitelé v Belgii a Dánsku nejsou tolik obeznámeni se síťovými spotřebiči, ale používají je více než je průměr. • Otevřenost: Švýcaři přikládají funkcím spojeným s konektivitou větší význam než ostatní. • Technické hry: Muži oceňují mechanismus síťových domácích spotřebičů. - Křížový odkaz: Fotografie je k dispozici na stránkách tiskové agentury AP (http://www.apimages.com) a na adrese http://www.presseportal.de/nr/116753/ - Obyvatelé Evropy se nebrání přednostem a výhodám síťových domácích spotřebičů. Zároveň mají vysoká očekávání, pokud jde o řešení konektivity a stále ještě často chtějí být přesvědčováni o jejich využití. To jsou základní poznatky z průzkumu zaměřeného na konektivitu, který realizovala společnosti Bauknecht (Bauknecht Connectivity Survey 2015). V rámci tohoto reprezentativního průzkumu byli osloveni zákazníci v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Dánsku a Belgii. Společnost Bauknecht prezentovala výsledky na veletrhu spotřební elektroniky IFA v Berlíně. Spotřebitelé v Evropě jsou zvyklí na vysokou úroveň technologií a od technických produktů očekávají hodně. „Naše spotřebiče již přesvědčily účastníky ročního testovacího programu,“ řekl Vladimir Cherevko, marketingový ředitel značky a průzkumu trhu společnosti Whirlpool Corporation pro oblast EMEA. "Podařilo se nám to díky domácím spotřebičům, které spojují síťovou inteligenci s praktickou odolností, snadno se ovládají, jsou spolehlivé a oslovují zákazníky díky vysoce kvalitním materiálům, prvotřídnímu řemeslnému zpracování a vynikajícímu designu." Vůbec poprvé přináší průzkum Bauknecht Connectivity Survey 2015 názory evropských spotřebitelů na tyto otázky a umožňuje zprůhlednit toto složité téma. Výsledky potvrzují základní rysy síťových spotřebičů, které společnost Bauknecht představila na veletrhu IFA v Berlíně. Pračku se sušičkou PremiumCare, kombinaci ledničky a mrazáku Ultimate NoFrost a myčku na nádobí PowerDry lze inteligentně zapojit do sítě a jejich použití je snadné. Díky aplikaci BLive lze vytvořit z chytrého telefonu nebo tabletu ovladač připojitelných domácích spotřebičů společnosti Bauknecht. Další informace naleznete na adrese: emediarelease.de/Bauknecht_IFA2015.html. Kontakt pro tisk: Whirlpool EMEA Bettina Klinken Tel : +390332759392 Email : bettina_klinken@whirlpool.com Zdtroj: Bauknecht Europe
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.