Listonoška.cz - klient, který zasílá e-maily poštou

Datum: 30.06.2015
Zlín 30. června (PROTEXT) - Společnost ze Zlína uvedla do plného provozu nový projekt, který má za cíl ulehčit podnikatelům od chození na poštu. Listonoška slibuje jednoduchou práci s dopisy a příznivější ceny poštovného než na poště. Před lety, když odstartovaly...
Zlín 30. června (PROTEXT) - Společnost ze Zlína uvedla do plného provozu nový projekt, který má za cíl ulehčit podnikatelům od chození na poštu. Listonoška slibuje jednoduchou práci s dopisy a příznivější ceny poštovného než na poště. Před lety, když odstartovaly datové schránky, řada lidí si od nich slibovala, přechod od papíru k jedničkám a nulám. To se dokonce i splnilo, ale pouze na poli komunikace s úřady. V písemné komunikaci, kdy potřebujete poslat fakturu, upomínku nebo pozvánku, stále hraje prim e-mail a pošta. A právě lidem, kteří často zasílají dopisy, má ulehčit projekt Listonoška, který je propojen s Českou poštou a funguje na principu jednoduchého e-mailového klienta. Vy dodáte obsah, pošta vytiskne Navenek se Listonoška jeví jako běžný e-mailový klient, který umožňuje vytvářet dopisy, nahrávat přílohy ve formátu pdf nebo pracovat s adresářem. Její jádro je však napojeno na systém České pošty, kterému Listonoška předá dopis a automatizovaná linka ho vytiskne, zabalí a pracovníci pošty doručí. Účet zdarma nebo s poplatkem Listonoška nabízí několik typů účtů, základní je zdarma, za ty další si už připlatíte. Hlavním rozdílem, je cena poštovného, velikost adresáře nebo množství dopisů, které Vám systém uloží do archivu. Základní účet odesílá dopisy včetně tisku, obálky a poštovného za 16,4 Kč, na druhé straně ten nejdražší (za 1200 Kč měsíčně) umí odesílat poštu od 11,5 Kč a může ho obsluhovat více uživatelů v rámci jedné společnosti. Dnes jeden, zítra tisíc To jak systém dnes funguje, je vhodné řešení pro ty, kteří posílají jednotlivé dopisy. Firmy, které chtějí oslovovat tisíce zákazníků najednou si musí ještě počkat. “Cílová páska projektu není tam, kde Listonoška umí posílat běžné dopisy, ale tam kde nabízí zákazníkům služby, které jim nejen ulehčí podnikání, ale především umožní automatizovaně získávat a oslovovat nové klienty.” dodává Josef Polčiak. Listonoška by tak měla během následujících měsíců získat nové funkce, které budou určeny pro firmy využívající direct mailu. Kontakt> info@listonoska.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.