AMI Praha představuje cloud IdM řešení - SkyIdentity

Datum: 22.05.2015
Praha 22. května (PROTEXT) - Ve středu 20. května 2015 společnost AMI Praha představila veřejnosti své nové unikátní cloudové řešení pro identity management s názvem SkyIdentity. SkyIdentity je nástroj na řízení uživatelů, jejich oprávnění a rolí, který je kompletně...
Praha 22. května (PROTEXT) - Ve středu 20. května 2015 společnost AMI Praha představila veřejnosti své nové unikátní cloudové řešení pro identity management s názvem SkyIdentity. SkyIdentity je nástroj na řízení uživatelů, jejich oprávnění a rolí, který je kompletně poskytován jako služba. Spojuje v sobě výhody plnohodnotného IdM nástroje s výhodami cloudových SW služeb. Spravuje kompletní životní cyklus uživatelů ve společnostech a přitom ke svému běhu nepotřebuje žádné hardwarové prostředky ani jiné investice. Jádrem řešení je opensource IdM produkt Evolveum midPoint a je provozováno na cloudové platformě Microsoft Azure. Základní přínosy - Zásadní snížení nákladů na pořízení a provoz IdM - Možnost využívat IdM řešení i pro menší podniky (od 100 uživatelů) - Plnohodnotné IdM včetně business funkcí (schvalovací workflow, časově omezené role, možnost změny hesla apod.) - Propojuje lokální on-premises i internetové cloud informační systémy - Zabezpečené uložení dat - Žádné starosti s během řešení - vše je virtualizováno v Microsoft Azure - Dostupnost 24/7 s 99,9 procenta SLA - Poskytováno kompletně jako služba, platí se pouze to, co se spotřebuje Více informací získáte na www.skyidentity.com. O společnosti AMI Praha a. s. AMI Praha je softwarová společnost poskytující komplexní služby v oblastech podnikových IT řešení a internetu. AMI Praha působí na trhu již od roku 1996 a zabývá se především bezpečností IT, podnikovými aplikacemi, portály. V oblasti identity a role managementu je lídrem v České republice. Svým klientům poskytujeme profesionální služby a individuální přístup. Společně s nimi se AMI Praha snaží nalézt vysoce použitelná, efektivní a funkční řešení, která zjednodušují práci, snižují náklady a zvyšují zisk. Výsledkem práce jsou desítky spokojených klientů a řada prestižních ocenění. www.ami.cz Kontakt pro média: Petr Medřický account & marketing manager AMI Praha a. s. tel.: +420 601 315 615 petr.medricky@ami.cz www.ami.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.