Konference WeAreCLoud 2014 a eGovernment 2014 v TCP

Datum: 16.09.2014
Písek 16. září (PROTEXT) - Dne 25. 9. 2014 se budou v Technologickém centru Písek konat dvě konference (WeAreCloud 2014 a eGovernment 2014), na které srdečně zveme jak všechny fanoušky cloudových řešení, postavených na technologii OpenStack, tak ostatní IT odborníky a IT manažery,...
Písek 16. září (PROTEXT) - Dne 25. 9. 2014 se budou v Technologickém centru Písek konat dvě konference (WeAreCloud 2014 a eGovernment 2014), na které srdečně zveme jak všechny fanoušky cloudových řešení, postavených na technologii OpenStack, tak ostatní IT odborníky a IT manažery, kteří se zajímají o nové technologie vhodné pro nasazení ve státní správě. Konference "WeAreCloud 2014" bude rozdělena do dvou souběžných přednáškových bloků: 1. "Tech track" je zaměřený na přednášky o technologiích od předních expertů z oboru, kteří budou hovořit o implementacích, vývoji a aplikacích. Jako přednášejícího hosta přivítáme pana Dmitriy Novakovskiyho ze společnosti MIRANTIS, který se s Vámi podělí o svoje zkušenosti s integrací vSphere/vCenter s platformou OpenStack. 2. "Biz track" je orientovaný převážně na jednotlivé produkty, případové studie a reference. Součástí konference WeAreCloud 2014 bude i networking party, kde budete mít možnost osobně se setkat a pohovořit s experty o tématech, která Vás nejvíce zajímají. Konference "eGovernment 2014" je zaměřená na moderní prostředí a cloud pro státní správu a dále na oblast financování z projektů EU. Mezi řečníky budou např. Radovan Polanský - výkonný ředitel TCP, Pavel Pábl - technický ředitel TCP, Ing. Veronika Chodlová - vedoucí oddělení EU. Jako host pohovoří pan Ing. Josef Šustr ze společnosti Tayllor & Cox, přední odborník na bezpečnost a ochranu dat v prostředí moderního Datového centra. Více informací na www.wearecloud.cz a http://www.tcpisek.cz/novinky/novinky-tiskove-zpravy/egovernment-2014 . Těšíme se na Vaší účast. Za tým organizátorů Štěpán Vosyka. e-mail: s.vosyka@tcpisek.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.