PR články se službou RETEL.cz

Datum: 23.07.2014
Praha 23. července (PROTEXT) - V oblasti on-line marketingu chceme jediné – aby investice do služby byla levná a pro firmu dlouhodobě přínosná. PR články na službě RETEL.cz můžete publikovat prakticky bez omezení. Za jednorázový poplatek můžete publikovat každý měsíc po...
Praha 23. července (PROTEXT) - V oblasti on-line marketingu chceme jediné – aby investice do služby byla levná a pro firmu dlouhodobě přínosná. PR články na službě RETEL.cz můžete publikovat prakticky bez omezení. Za jednorázový poplatek můžete publikovat každý měsíc po dobu neomezeně dlouhou. Bez ročních poplatků a bez stresů, zda se investice do služby vrátí. Čím více prostoru ze služby čerpáte, tím více a rychleji se investice vrátí. PR článek optimalizujte na klíčová slova Správně napsaný PR článek by měl v nadpisu obsahovat klíčová slova. Než začnete psát samotný článek, věnujte větší důraz nadpisu článku a zamyslete se nad tím, co by měl článek v rámci klíčových slov podporovat a podle toho se snažte nadpis upravit. Správné umístění je základ I pro skvěle napsaný PR článek je klíčové jeho umístění. Pro efektivitu je vhodné umístit článek na portál se zaměřením na cílovou skupinu, který by měl by mít dobré hodnocení a nejlépe i vysokou návštěvnost. Ovšem taková místa nejsou zrovna levná. PR služba RETEL.cz na svých stránkách publikuje PR články, přesto se jedná o specializovaný portál se zaměřením na práci, podnikání a firmy. A že se lidé na stránky RETEL.cz opakovaně vrací je patrné z jeho rostoucí návštěvnosti. Roční poplatky? Ne, pouze jedna platba Služba RETEL.cz není koncipována na běžném systému ročních poplatků, Ne! Rozhodneme-li se pro RETEL.cz, dle ceníku zaplatíme pouze 3.200,-Kč bez DPH a každý další rok nám bude reklamní prostor automaticky prodloužen zdarma. Žádné další poplatky. A co všechno prostor zahrnuje? Jde o více druhů propagace na jednom místě najednou - vytvoření a opakované zobrazení banneru v sekci firmy nebo profese, vytvoření firemní stránky a její napojení na sociální sítě, publikace stránky v katalogu firem, vytvoření firemního profilu a jednoho PR článku. Poté můžete zdarma rozšiřovat tento prostor o dalších dvanáct článků za rok a můžete tak získávat další klíčová slova a možnosti, jak navázat se zákazníkem dlouhodobý kontakt. Získáte prostor podrobněji se věnovat každému produktu zvlášť a lepší pozice pro vyhledávače. Navíc jako bonus publikujeme jeden Váš PR článek na službě ČTK. Chcete začít spolupracovat a dlouhodobě zviditelnit svou firmu? Zkontaktujete redakční oddělení, kde se Vám bude věnovat zkušený autor a PR článek Vám dle Vašeho zadání napíše. Seznamte se ještě dnes se službou RETEL.cz a nechte se zobrazovat bez OMEZENÍ. Těšíme se na spolupráci redakce@retel.cz +420 606 045 009 KONTAKT: redakce@retel.cz +420 606 045 009
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.