Navštivte restaurace kuchaře Zdeňka Pohlreicha z Vašeho domova

Datum: 24.04.2014
Praha 24. dubna (PROTEXT) - Chcete si prohlédnout prostory nové japonské restaurace YAMATO na pražských Vinohradech? Zdeněk Pohlreich - český šéfkuchař, gastronom a moderátor několika televizních pořadů zve k prohlídce svých restaurací. Jak se tedy do jeho restaurací dostanete?...
Praha 24. dubna (PROTEXT) - Chcete si prohlédnout prostory nové japonské restaurace YAMATO na pražských Vinohradech? Zdeněk Pohlreich - český šéfkuchař, gastronom a moderátor několika televizních pořadů zve k prohlídce svých restaurací. Jak se tedy do jeho restaurací dostanete? Je to snadné. Zdeněk Pohlreich si totiž nechal vytvořit virtuální prohlídku svých restaurací YAMATO, Divinis a Café Imperiál a tak si již nyní každý fanda dobrého jídla, může prohlédnout prostory Pohlreichových restaurací z pohodlí svého domova. Jak tedy na to? Možností je několik, ale nejsnáze to půjde pomocí vyhledávače www.google.cz, kde vyhledáte "YAMATO Restaurant Praha" a následně v profilu firmy kliknete na "Prohlédnout interiér". Jednoduché, že? Potom se již můžete procházet prostory nové japonské restaurace. Stejným způsobem si prohlédněte i krásné secesní a kubistické interiéry Art Deco Imperial hotelu a Café Imperiál v Praze. Do vyhledávače www.google.cz zadejte tentokrát "Café Imperiál" nebo "Art Deco Imperiál Hotel" a projděte těmito úžasnými prostory jako byste byli přímo na místě. V neposlední řadě doporučujeme nahlédnout i do restaurace Divinis. Virtuální prohlídku restaurací vytvořila Dobrá agentura Google společnost Bohemiasoft s.r.o. pomocí služby Google Business View. Virtuální prohlídka je součástí Google Mapy a slouží k prohlídkám interiérů firem, podobně jako při procházení map v režimu Street View. Tato služba je vhodná pro vytváření virtuálních prohlídek restaurací, hotelů, penzionů, výrobních podniků, prodejen, fitness zařízení, firemních provozoven a vůbec jakýchkoliv prostor, které jejich majitelé chtějí představit svým zákazníkům nebo se s nimi pochlubit rovnou celému světu. Od spuštění této novinky Google neuplynul ještě ani rok, ale již stovky českých firem pochopili její výhody. Další ukázky virtuálních prohlídek můžete nalézt na stránkách www.firemnifoto.cz, kde lze získat více informací o této službě. Kontakt: Bohemiasoft s.r.o. David Šetek www.firemnifoto.cz info@firemnifoto.cz +420 777 288 973
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.