Letní tábory 2013 - soutěž o tábor zdarma

Datum: 04.03.2013

Na letní tábor můžete svoje děti poslat zcela zdarma.

Stačí abyste svou přihlášku na našich stránkách táborů vyplnili do 21. 3. 2013 a pak ze všech přihlášených na dětský tábor do tohoto data vylosujeme 4 výherce. Letní tábor nebyl nikdy tak snadný a dostupný.

Agentura Haul je stálicí na poli pořádání letních táborů pro děti. S dvacetiletou zkušeností si může dovolit říc, že je jednou největších a nejnavštěvovanějších agentur pořádající a organizující letní tábory podle počtů dětí za táborové běhy v České republice.

Tábory jsou v místech, kde je krásná  příroda a děti se učastní aktivně plánu, který je pro ně připraven a jsou sami vtahováni do her a zábavy, jenž jim vydrží po celou dobu konání letního tábora. Podle zpětných reakcí dětí a jejich rodičů je vidět, že děti si tábory oblíbili a rádi se na turnusy letních táborů vrací.

Letní tábory pořádáme v samostatných bězích a každý se koná vždy ve dvou termínech. První běh v červenci v  rekreačním středisku Máj pouhých 25 km od Plzně a druhý v srpnu v rekreačním středisku Ráj nedaleko Letohradu v Orlických horách.

Letní dětské tábory jsou vedeny pod týmem zkušených odporníků, kteří svými zkušenostmi a znalostmi s předešlích turnusů táborů si snadno dovedou poradit s různými situacemi.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.