Společnost Casio představí hodinky řady MT-G s novým dvojitým pouzdrem Dual Core Guard

Datum: 25.09.2020
Tokio 25. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Casio Computer Co., Ltd. dnes představila své nejnovější modely v řadě nárazuvzdorných hodinek G-SHOCK. Nové modely MTG-B2000 jsou součástí řady MT-G, které jsou známé tím, že na maximum využívají kladné vlastnosti...
Tokio 25. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Casio Computer Co., Ltd. dnes představila své nejnovější modely v řadě nárazuvzdorných hodinek G-SHOCK. Nové modely MTG-B2000 jsou součástí řady MT-G, které jsou známé tím, že na maximum využívají kladné vlastnosti kovu a pryskyřic. Hodinky MTG-B2000 přichází navíc s novou inovací, pouzdrem Dual Core Guard, které zvýrazňuje krásu a lesk kovu a přitom si zachovává vzhled středně velkých hodinek.
Nové hodinky MTG-B2000 posouvají kovové pouzdro Metal Core Guard předchozích modelů v řadě MT-G na zcela novou úroveň a obsahují nové pouzdro Dual Core Guard, které je obohaceno pryskyřicí s uhlíkovými vlákny. Díky tomu v sobě toto pouzdro spojuje lehkost uhlíkových vláken s jejich odolností. Hodinky obsahují dvojité pouzdro s kostrou z uhlíkové skořepiny a přední a zadní stěnou. Toto pouzdro je obklopeno kovovým rámečkem, který hodinkám dodává rafinovaný kovový vzhled, a to jak při pohledu z čela, tak při pohledu ze strany. Díky této nové konstrukci tak hodinky dávají vyniknout kovové konstrukci a přitom si zachovávají oblíbený rozměr středně velkých hodinek a lehkost, kvůli které si tuto řadu zákazníci velmi oblíbili již při představení první řady MTG-B1000 v roce 2018. Hodinky MTG-B2000 také obsahují technologii Triple G Resist, která zajišťuje tuhost a odolnost proti nárazům, vibracím i gravitačnímu zrychlení. Oba modely MTG-B2000BD i MTG-B2000D obsahují nový pásek z vrstvených kompozitních materiálů, s kovovými prvky a vyšším obsahem pryskyřice. Díky tomu jsou tyto pásky o zhruba 15 % lehčí než pásky u předchozích modelů.* Hodinky MTG-B2000B mají pásek z měkkého uretanu, který dobře padne a skvěle se nosí a současně podtrhuje luxusní vzhled těchto hodinek.
* MTG-B1000D (v prodeji od roku 2018)
Tyto nové hodinky jsou prvními hodinkami řady MT-G, které jsou vybaveny třemi strojky, zajišťujícími hladký pohyb ručiček. Navíc tyto hodinky přijímají kalibrační signály z rádia a umí automaticky nastavit čas. Stačí je jen spárovat s chytrým telefonem přes k tomu určenou aplikaci. Mezi další skvělé funkce těchto hodinek patří automatické nastavení času podle časového pásma ve kterém se právě nacházíte, a to bez nutnosti jakéhokoli zásahu uživatele. Díky těmto funkcím jsou nárazuvzdorné hodinky modelové řady MTG-B2000 skvělou volbou nejen pro obchodní cestující.
Oficiální webové stránky řady hodinek G-SHOCK: https://world.g-shock.com/ Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1278106/MTG_B2000BD.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1278105/CASIO_2.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1278104/CASIO_2.jpg
KONTAKT: pr@casio.co.jp, +81-3-5334-4830 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.