Společnost UiPath vyhlašuje soutěž Automation Awards 2020 s cílem podpořit nově začínající a rozvíjející se podniky ve střední a východní Evropě a Turecku

Datum: 26.05.2020
Bukurešť 26. května 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost UiPath, která vyvíjí přední software pro podnikovou robotickou automatizaci procesů (Robotic Process Automation - RPA) , dnes oznámila zahájení soutěže UiPath Automation Awards 2020. V rámci této soutěže, do které...
Bukurešť 26. května 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost UiPath, která vyvíjí přední software pro podnikovou robotickou automatizaci procesů (Robotic Process Automation - RPA) , dnes oznámila zahájení soutěže UiPath Automation Awards 2020. V rámci této soutěže, do které se mohou přihlásit začínající a rozvíjející se podniky v oblasti softwarové automatizace B2B v regionu střední a východní Evropy a Turecka, se nejslibnějším společnostem a novým talentům v oblasti softwarové automatizace uděluje peněžní cena ve výši 50.000 EUR, kterou poskytuje společnost Microsoft, a také hodiny odborného poradenství, technická a marketingová podpora poskytované odborníky ze společnosti UiPath a přístup k portfoliu globálních klientů této společnosti. V návaznosti na úspěšný loňský první ročník, na který se přihlásili účastníci z více než 16 zemí, je cílem soutěže nalézt nové technologie a společnosti v tomto regionu, které mohou mít globální dopad a posílit širší ekosystém automatizačních řešení. Kromě toho se společnost UiPath snaží posílit svůj závazek podporovat ekosystém začínajících podniků v zemích střední a východní Evropy a Turecka a podporovat inovace v neustále se rozvíjející oblasti automatizace, a to především v době krize.
V posledních měsících se ukázalo, že automatizace je klíčovým faktorem v rámci poskytování podpory organizacím veřejného sektoru a společnostem napříč mnoha odvětvími s cílem zajistit kontinuitu podnikání v době krize související s onemocněním COVID-19. Automatizace si potvrdila své místo v podnicích jako spolehlivý, škálovatelný a nákladově efektivní nástroj v mnoha oblastech - od zajišťování nástupu a adaptace nových zaměstnanců na dálku na podporu odborníků v oblasti lidských zdrojů, přes pomoc lékařům a sestrám získat více času pro pacienty, až po řešení nahromaděných nevyřízených případů u leteckých dopravců. Začínající podniky a společnosti v rané fázi vývoje se nyní mohou přihlašovat ve dvou kategoriích: - Start-up Automation Award (Cena pro začínající podniky v oblasti automatizace) - do soutěže o tuto cenu se mohou přihlašovat pouze začínající podniky do počáteční fáze rozvoje včetně, jejichž stávající týmy sestávají ze dvou nebo více osob, které vytvořily životaschopný produkt v oblasti automatizace a dosud získaly celkové financování ve výši 1 milionu USD. Cena: Peněžní cena ve výši 50 000 EUR, odborné poradenství poskytované odborníky společnosti UiPath, marketingová a technická podpora po dobu 12 měsíců. Vítězný podnik bude mít rovněž příležitost představit svá řešení na akcích společnosti UiPath prostřednictvím jejích kanálů. - Scale-up Automation Award (Cena pro rozvíjející se podniky v oblasti automatizace) - do soutěže o tuto cenu se mohou přihlašovat společnosti, které mají stabilní tým 4 nebo více osob a vyvinuly fungující technologii v oblasti automatizace, kterou prodaly maximálně třem platícím zákazníkům a dosud získaly celkové financování ve výši více než 3 miliony USD. Cena: Odborné poradenství na nejvyšší úrovni vedení a podpora prodeje, včetně příležitosti představit vítěznou technologii globálním klientům pečlivě vybraným společností UiPath a prezentovat řešení v oblasti automatizace v laboratoři UiPath Immersion Lab, na akcích společnosti UiPath a prostřednictvím jejích kanálů.
Začínající a rozvíjející se podniky v oblasti automatizace mohou zasílat své přihlášky prostřednictvím stránky pro podávání přihlášek do soutěže UiPath Automation Awards 2020 do 30. srpna 2020. Hlavní vítěze v jednotlivých kategoriích vybere naše porota: Violeta Luca - generální ředitelka ve společnosti Microsoft Romania, Vargha Moayed - strategický ředitel ve společnosti UiPath, Boris Krumrey - VP pro inovace v oblasti automatizace ve společnosti UiPath, Vijay Khanna - ředitel pro rozvoj ve společnosti UiPath, Dan Lupu - partner ve společnosti Early Bird Capital, a Stephen Allott - partner pro rizikové projekty ve společnosti Seedcamp. Vargha Moayed, strategický ředitel ve společnosti UiPath, k tomu řekl: „Všechny skvělé technologie v krizi ukázaly, jak jsou odolné, a prokázaly svou vysokou hodnotu. Jako přední společnost na globálním trhu v oblasti RPA nás motivuje poslání rozšiřovat přístup k automatizační technologii a posilovat globální ekosystém automatizace. Těší nás, že můžeme poskytnout hmatatelnou podporu novým mistrům v oblasti automatizace ve střední a východní Evropě a Turecku.“ Violeta Luca, generální ředitelka ve společnosti Microsoft Romania, dodala: „Ve společnosti Microsoft usilujeme o to, co nazývám „smysluplná inovace“ - produkty a služby, které dělají náš život každý den lepším, ale které mají zároveň potenciál změnit svět. Proto jsme poctěni a potěšeni, že jsme součástí letošního ročníku soutěže UiPath Automation Awards 2020 pro region střední a východní Evropy, a to právě v okamžiku, kdy společnost a ekonomika více než kdy jindy potřebují inovace s cílem utvářet pomocí nových příležitostí cestu k budoucnosti, z níž můžeme mít prospěch všichni.“
Tomasz Wesołowski, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Edward.ai, která vyhrála cenu Start-up Automation Award v roce 2019, k tomu poznamenal: „Účast v soutěži UiPath Automation Awards byla pro společnost Edward.ai velmi cenným zážitkem. Poté, co jsme vyhráli ocenění pro začínající podniky, jsme zaznamenali obrovský zájem investorů z celé Evropy. A kromě toho jsme získali podporu týmu společnosti UiPath při vývoji společného ověření koncepce (POC), které předvádíme v laboratoři UiPath Immersion Labs.“ Adrian Daniel Cernat, zakladatel a generální ředitel společnosti SmartDreamers, která vyhrála cenu Scale-up Automation Award v roce 2019, sdělil: „Výhra v soutěži společnosti UiPath v oblasti automatizace v regionu střední a východní Evropy pro nás znamenala uznání od přední společnosti na trhu RPA za náš automatizační modul v rámci získávání talentů. Podpora, kterou nám tým společnosti UiPath poskytl, hrála zásadní roli při vývoji automatizace a rozšiřování přístupu k ní pro naše zákazníky, ale také při konsolidaci našich strategií uvádění na trh a dalších klíčových oblastí.“ Do soutěže se mohou přihlašovat začínající a rozvíjející se podniky z Albánie, Běloruska, Bulharska, České republiky, Estonska, Chorvatska, Kypru, Maďarska, Litvy, Lotyšska, Malty, Moldavska, Polska, Rumunska, Řecka, Slovenské republiky, Slovinska, Ukrajiny a Turecka.
O společnosti UiPath Společnost UiPath má v éře „automatizace na prvním místě“ vedoucí postavení a sází na přesvědčení, že každý bude mít svého robota, a také umožňuje robotům učit se nové dovednosti pomocí umělé inteligence a strojového učení. Prostřednictvím bezplatného a otevřeného školení poskytuje společnost UiPath milionům lidí po celém světě dovednosti digitální éry, díky čemuž zvyšuje produktivitu a účinnost podniků a zapojení zaměstnanců a zlepšuje zkušenosti uživatelů. Platforma pro hyperautomatizaci této společnosti kombinuje prvotřídní řešení robotické automatizace procesů (RPA) s kompletní sadou funkcí, včetně vytěžování procesů a analýzy, které umožňují všem organizacím škálovat digitální obchodní operace nebývalou rychlostí. Společnost již automatizovala miliony opakujících se a mysl otupujících úkolů pro podniky a vládní organizace po celém světě, včetně více než 50 % společností z žebříčku Fortune 500 a 8 společností z žebříčku Fortune 10. Společnost UiPath nedávno získala první místo v žebříčku Deloitte Technology Fast 500 za rok 2019, který srovnává nejrychleji rostoucí veřejné a soukromé podniky působící v oblasti technologií v Severní Americe, a třetí místo v žebříčku Forbes Cloud 100 za rok 2019. Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200525005003/cs/ Kontakt Anna Ghica anna.ghica@uipath.com +31 629.119272 Zdroj: UiPath Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.