Společnost RevBits představila svou Sadu kybernetické bezpečnosti příští generace

Datum: 01.04.2020
Melville (New York) 1. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Unikátní struktura založená na nově patentovaných technologiích poskytuje bezkonkurenční ochranu před neustále se vyvíjejícími hrozbami. Společnost RevBits oznámila obecnou dostupnost své Sady kybernetické bezpečnosti,...
Melville (New York) 1. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Unikátní struktura založená na nově patentovaných technologiích poskytuje bezkonkurenční ochranu před neustále se vyvíjejícími hrozbami. Společnost RevBits oznámila obecnou dostupnost své Sady kybernetické bezpečnosti, která je navržena tak, aby společnostem po celém světě poskytovala vynikající ochranu před kybernetickými útoky. Platforma RevBits byla vytvořena s jedním jednoduchým předpokladem - „vytvořit komplexní technologické řešení, které bude odhalovat, odmítat a likvidovat kybernetické hrozby před narušováním a ničením IP v prostředí našich zákazníků."
Struktura této platformy je založena na předvídání rostoucích hrozeb a nedostatku inovací v řešeních detekce a prevence ve stávajících produktech kybernetické bezpečnosti. Sítě jsou napadány nejen malwarem, ale ještě výrazněji jsou ohrožovány sofistikovanými zločinci a státem podporovanými aktéry, kteří vědí, co chtějí a co je využíváno k jejich pozastavení. Tato realita byla pro společnost katalyzátorem vedoucím k vytvoření jedinečné, patentované metodiky a pozvednutí prostředí kybernetické bezpečnosti na mnohem vyšší úroveň. „Jelikož úroveň hrozeb v kyberprostoru stále roste s alarmujícím nárůstem počtu ohrožených a hackovaných společností, stalo se zřejmým, že hlavní používaná řešení neposkytují odpovídající ochranu," řekl David Schiffer, generální ředitel společnosti. „Proto jsme přesvědčeni, že naše kompletní sada výrazně sníží expozici klientů a ztráty na celém světě a zároveň poskytne více ochrany a informace o jejich sítích."
Sada kybernetické bezpečnosti společnosti RevBits nabízí následující moduly:
  • RevBits E-mailová bezpečnost
  • RevBits Bezpečnost koncových míst připojení
  • RevBits Deception Technologie proti podvodům
  • RevBits Upřednostněný přístup, klíč pro přístupová hesla a správa oprávnění
„Jak potvrdili přední analytici, při navrhování našeho řešení jsme zaujali jedinečný přístup, který vedl k mnoha patentům a funkcím, jež dosud nebyly na trhu k dispozici. Flexibilita využití celé sady nebo jediného modulu k doplnění stávajících řešení poskytuje našim zákazníkům možnost optimalizace jejich ochrany," řekl Mucteba Celik, technologický ředitel společnosti. „Je nesmírně potěšující, že nyní představujeme celou naši sadu poté, kdy jsme v průběhu posledních několika letech řídili tým téměř stovky vývojářů." Více informací o Sadě kybernetické bezpečnosti společnosti RevBits naleznete na webových stránkách www.revbits.com O společnosti RevBits Platforma RevBits, založená v roce 2016, je inovativní společnost zabývající se kybernetickou bezpečností, která se věnuje poskytování špičkové ochrany svým zákazníkům na základě odborných znalostí. Společnost RevBits má centrálu na Long Islandu v New Yorku, s pobočkami v Melville ve státě New York, v Princetonu ve státě New Jersey, v Bostonu ve státě Massachusetts a v Antverpách v Belgii. Více informací naleznete na webových stránkách www.revbits.com KONTAKTNÍ INFORMACE: Název společnosti: RevBits, LLC Kontaktní osoba: Neal Hesterberg Telefonní číslo: 609 516 2846 E-mailová adresa: neal@revbits.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.