Firma Soitron získala prestižní Cisco Gold partnerství

Datum: 18.02.2020
Praha 18. února 2020 (PROTEXT) - Společnost Soitron úspěšně absolvovala Cisco Gold Audit v České republice. Soitron po Slovensku, Rumunsku, Bulharsku a Turecku rozšířil celosvětově prestižní Cisco Gold partnerství i do České republiky. Společnost Cisco celosvětově přiznává...
Praha 18. února 2020 (PROTEXT) - Společnost Soitron úspěšně absolvovala Cisco Gold Audit v České republice. Soitron po Slovensku, Rumunsku, Bulharsku a Turecku rozšířil celosvětově prestižní Cisco Gold partnerství i do České republiky. Společnost Cisco celosvětově přiznává Gold partnerství méně než 5 procentům svých partnerů. "Dáváme tím jasně najevo, že jsme dostatečně silnou společností, abychom byli v tomto regionu top partnerem. Připomeňme, že stejné partnerství má například americká IT firma IBM," uvádí výkonný ředitel firmy Soitron Ondřej Smolár. Soitron má jako integrátor IT řešení špičkově vyškolené odborníky i kvalitně zavedené procesy a nástroje, což potvrzuje i udělení Cisco Gold Auditu v České republice. Cisco je světovým lídrem v oblasti IT a sítí. Pomáhá společnostem všech velikostí transformovat způsob, jakým se lidé spojují, komunikují a spolupracují. Cisco má globálně nastavený partnerský a vzdělávací systém. Udělení Cisco Gold Auditu je tak i otázkou reputace a nabízí se díky ní možnosti užší spolupráce se společností Cisco v jednotlivých regionech. Kontakt: Daniel Mareš Account Executive FleishmanHillard Lomnickeho 1705/9 140 00 Praha 4 E-mail: mares@fleishman.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.