Společnost Absen představila na veletrhu ISE 2020 řadu Venus LED

Datum: 18.02.2020
Šen-čen (Čína) 18. února 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední světový výrobce LED společnost Absen v den zahájení veletrhu ISE (11. - 14. února 2020) oznámila uvedení prvního superlehkého řešení pronajímatelného pódiového vybavení. Řada Venus (VN) je inovativní LED...
Šen-čen (Čína) 18. února 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední světový výrobce LED společnost Absen v den zahájení veletrhu ISE (11. - 14. února 2020) oznámila uvedení prvního superlehkého řešení pronajímatelného pódiového vybavení. Řada Venus (VN) je inovativní LED displej, který byl speciálně navržen pro koncerty a festivaly díky své schopnosti rychle komponovat obrovské obrazovky. Produkt se vyznačuje jedinečným integrovaným designem „modul-on-frame" (modul na rámu). Po odstranění pomocného rámu (rámu skříně) je panel Venus o 27 % lehčí než konkurenční řešení. Ve skutečnosti se při 27,5 kg/m2 jedná o nejlehčí integrované řešení cestovního displeje na trhu, které umožňuje tvůrčím týmům snižovat hmotnost, šetřit náklady a stavět ještě větší stěny LED než dříve - až do výšky 20 metrů. Řada VN byla také navržena tak, aby šetřila posádkám drahocenný čas. V odvětví, kde se zvyšuje tlak na pronajímatele pódiového vybavení v souvislosti s dobou instalace, řada Venus umožňuje díky svému velkému rozměru skříně (1500x1000) a rychlému zamykacímu systému instalaci mnohem rychlejší. Snazší je také údržba a upgrade, protože moduly lze rychle odpojit, aniž by bylo nutné rozebrat strukturu rámu. Řada VN bude k dispozici ve dvou standardních velikostech: 1500 mm (š) x 1000 mm (v) a 500 mm x 1000 mm, aby byla umožněna přizpůsobená instalace. Panely budou k dispozici ve verzích s roztečí pixelů 3,9 mm, 4,8 mm a 8,3 mm, s jasem až 5000 nitů. Řada VN také umožňuje konkávní a konvexní zakřivení pro vysoce kreativní (creative video) design videostěn; s horizontálními volně nastavitelnými odchylkami -10 až +10 stupňů, což umožňuje pevné polohování při -10 °, -5 °, 0 °, + 5 ° a + 10 °. Všechny LED panely Venus jsou vybaveny trubkami z uhlíkových vláken se speciálními protiskluzovými povlaky, které zajišťují bezpečnost lezců, s dodatečnými bezpečnostními háčky, díky kterým se montéři mohou zajistit při každém kroku procesu výstavby. Systém snadného zamykání řady VN s velkými úchyty se snadno používá i s hrubšími rukavicemi, s barevným označením pro zamykání/odemykání a vertikálním automatickým zamykáním pro lepší uživatelský dojem. Produkt lze snadno zavěsit, naskládat a přepravovat díky pojezdovému vozíkovému systému (dolly system) 5 v 1. K dispozici je také vyztužení proti větru, které vydrží sílu větru až do úrovně 8. KONTAKT: Melody Li, +86-18616107413
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.