TCL X10 Mini LED TV: první z nové generace Mini LED TV

Datum: 11.12.2019
Praha 11. prosince 2019 (PROTEXT) - Vlajkovou lodí evropské nabídky se stává modelová řada TCL X10, první Android TV s novou technologií Mini LED a jedna z vůbec nejtenčích Direct LED TV na světě Společnost TCL, s vedoucím postavením na trhu spotřební elektroniky a druhý...
Praha 11. prosince 2019 (PROTEXT) - Vlajkovou lodí evropské nabídky se stává modelová řada TCL X10, první Android TV s novou technologií Mini LED a jedna z vůbec nejtenčích Direct LED TV na světě Společnost TCL, s vedoucím postavením na trhu spotřební elektroniky a druhý největší světový výrobce televizorů, uvádí na český trh nový televizor TCL X10, který přináší novou technologii MiniLED v rozlišení 4K. Tento model je vůbec první chytrá televize na trhu v kategorii Android TV s technologií Mini LED. Je také jednou z vůbec nejtenčích LED televizí s přímým podsvícením. TCL X10 byla poprvé představena na veletrhu IFA 2019, kde získala ocenění "Home Theater Gold Award". Na českém trhu je aktuálně dostupná ve velikosti 65 palců (165 cm) pod označením TCL 65X10 a je plně lokalizovaná pro české prostředí včetně podpory nového standardu vysílání DVB-T2 HEVC/H.265. První z nové generace Mini LED TV Vlajková loď TCL X10 kombinuje Direct Mini LED podsvícení, technologii Quantum Dot, rozlišení 4K HDR Premium, Dolby Vision i HDR10+. Výsledkem je ostrý kontrastní obraz a ohromující barvy. Nový televizor využívá také nejpokročilejší operační systém pro chytré televize Android TV se službou Google Assistant. Uživatel tak může přistupovat ke svému digitálnímu obsahu pomocí hlasového ovládání. Technologie společnosti TCL Mini LED přináší kontrastní obraz, plný detailů s přirozeným podáním barev a posouvá rozlišení HDR na novou úroveň. Kvalitní obraz je zajištěn více než 15 000 ultratenkými diodami LED v 768 zónách. Modelová řada X10 se tak může pyšnit kvalitním podáním bílé barvy a sytých odstínů černé. A to vše bez nežádoucího halo efektu a s živými detaily pro nejlepší výsledek rozlišení HDR. Použitá technologie Quantum Dot přináší nepřekonatelné zobrazení barev (100% úroveň standardu DCI-P3 s hodnotami jasu 1 500 nits). Nativní 100Hz displej poskytuje plynulé zobrazení scén zachycující rychlý pohyb. Soundbar Onkyo 2.2 a ultratenký bezrámečkový design Modelová řada TCL X10 přináší úžasný audio zážitek díky technologii Dolby Atmos a použitému soundbaru Onkyo 2.2. s výkonem 2 × 40 W. Nekompromisní postoj při vývoji této modelové řady dokládá také ultratenký bezrámečkový kovový design. Cena a dostupnost: TCL 65X10 je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena včetně DPH je 64 990 Kč. Kontakt: Filip Cvetler filip.cvetler@fcpr.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.