Společnost Zigmabit představila revoluční čip pro těžbu kryptoměn

Datum: 08.11.2019
Tokio 8. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Zigmabit se v oblasti těžby kryptoměn rychle rozrůstá. Nedávno představila tři těžební zařízení s více algoritmy, které zajišťují maximální návratnost investic během pouhého měsíce. Společnost Zigmabit také právě...
Tokio 8. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Zigmabit se v oblasti těžby kryptoměn rychle rozrůstá. Nedávno představila tři těžební zařízení s více algoritmy, které zajišťují maximální návratnost investic během pouhého měsíce. Společnost Zigmabit také právě otevřela kancelář pro péči o zákazníky v německém Mnichově, aby lépe sloužila zákazníkům. ZigBit, první těžební zařízení DLC (s přímým chlazením kapalinou) na světě, jsou určena pro začátečníky i zkušené „těžaře" kryptoměn. Všechny tři produkty se snadno používají, protože jsou předkonfigurovány a uživatelé se pouze potřebují připojit a mohou zahájit těžbu. Přestože v průběhu let popularita těžby kryptoměn velmi výrazně pokročila, pro mnoho nadšenců této těžby je stále problémem generování pravidelných zisků. Zigmabit je invencí týmu investorů, kteří usilují o zjednodušení těžby kryptoměn a její ziskovosti pro všechny. Společnost Zigmabit (www.zigmabit.com) má tým odborníků, který se aktivně zabývá průmyslem kryptoměn již od jeho počátků. Tři nová těžební zařízení ZigBit 2.0, ZigBit 3.0 a ZigBit 5.0 byla navržena s cílem dodávat produkty, které uživatelům zajistí vyšší ziskovost. Společnost dosáhla tohoto cíle maximalizací hašovacího výkonu na úroveň, které v tomto odvětví nikdy nebylo dosaženo. Tato těžební zařízení mohou pracovat podle více algoritmů a jsou schopna těžit bitcoiny, litecoiny, Ethereum a Dash. Níže jsou uvedeny hašovací výkony, které tato těžební zařízení nabízejí. ● Bitcoin: ZigBit 2.0. 260 TH/s, ZigBit 3.0. 330 TH/s, ZigBit 5.0. 2000 TH/s ● Litecoin: ZigBit 2.0. 44 GH/s, ZigBit 3.0. 55 GH/s, ZigBit 5.0. 300 GH/s ● Ethereum: ZigBit 2.0. 11 GH/s, ZigBit 3.0. 14 GH/s, ZigBit 5.0. 75 GH/s ● Dash: ZigBit 2.0. 6 TH/s, ZigBit 3.0. 9 TH/s, ZigBit 5.0. 50TH/s Aby společnost vynikla na vysoce konkurenčním trhu, těžební zařízení Zigmabit zahrnují také inteligentní funkce, jako je chladicí systém s uzavřenou smyčkou, bezhlučné ventilátory, tichá vysokotlaká čerpadla, super efektivní radiátory a mnoho dalších. O společnosti Zigmabit Inc.: Zigmabit je výrobcem vysoce kvalitních zařízení pro těžbu kryptoměn, která poskytují extrémně vysoký hašovací výkon, aniž by spotřebovávala spoustu energie. Tým společnosti se skládá z několika špičkových odborníků z renomovaných organizací, jako jsou Samsung, Microsoft, IBM a mnoho dalších. Společnost má sídlo v japonském Tokiu a v současné době má výrobní závod ve Velké Británii a nově otevřenou kancelář pro péči o zákazníka v německém Mnichově. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1025433/Zigmabit_Inc_Logo.jpg KONTAKT: Ken Naruto, admin@zigmabit.com, +81-50-3196-4694
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.