Hedvábná stezka agentury Sin-chua: Společnost Haier představí na evropském trhu 20 nových modelů praček

Datum: 13.09.2019
Peking 13. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Haier, čínský gigant v oblasti výroby domácích spotřebičů, ve středu oznámila plán na uvedení 20 nových modelů inteligentních praček s přímým pohonem na evropský trh. Na letošním veletrhu IFA 2019, přední světové...
Peking 13. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Haier, čínský gigant v oblasti výroby domácích spotřebičů, ve středu oznámila plán na uvedení 20 nových modelů inteligentních praček s přímým pohonem na evropský trh. Na letošním veletrhu IFA 2019, přední světové výstavě spotřební elektroniky, která se letos konala v Berlíně, je mezi domácími spotřebiči představována řada vysoce a středně kvalitních praček. Na rozdíl od tradičních praček s pásem nejmodernější pračka s přímým pohonem umožňuje, aby se vnitřní válec a motor otáčely současně a udržovaly vnitřní válec v maximálním úhlu otáčení 90 stupňů, což oděvům a textiliím zajišťuje zvláštní péči a zamezuje jejich deformaci. Všech 20 modelů praček s přímým pohonem společnosti Haier, které mají být uvedeny na evropský trh, obsahuje inteligentní funkce. Inteligentní pračky Haier mohou automaticky upozornit uživatele, když jim dojde prací prostředek. Po stisknutí tlačítka se uživatelé připojí k online nákupním stránkám Amazonu, kde se prodává 12 nejprodávanějších značek pracích prostředků. Data ukazují, že od začátku tohoto roku se na evropském trhu meziročně zvýšil prodej praček Haier s invertorovým pohonem, které představují pračky s přímým pohonem, o 110 procent. Pračky Haier jako nezbytná součást řady produktů Haier pro inteligentní domácnosti pronikají na evropský trh obrovským tempem, což této značce výrazně pomohlo vybudovat ekosystém „Cloud inteligentních domácností" a urychlit vytváření scénářů inteligentního praní a péče o oděvy v Evropě. Hlavní strategií společnosti Haier pro globální distribuci praček je „Inovace produktů zaměřená na přizpůsobení praní a péče o oděvy potřebám uživatelů". Společnost Haier na veletrhu IFA 2019 rovněž představila jiné moderní pračky. Například válcová pračka Haier „Xianhe", vybavená inovativní technologií „ultrazvukového praní", dokáže vodu rozbít na mikronové částice, proniknout mezerami mezi molekulami vláken a ušetřit uživatelům žehlení jejich oblečení. Kromě toho na veletrhu IFA získala velkou pozornost také modrá formule Haier s přímým pohonem. Vůz je vybaven motorem Haier s přímým pohonem a je testován na německé Nurburgringu. Očekává se, že propagace praček Haier s přímým pohonem na evropském trhu stanoví trend praní a péče o oděvy ve světě. Původní odkaz: https://en.imsilkroad.com/p/308311.html Foto - https://mma.prnewswire.com/media/974883/Haier_IFA_2019.jpg KONTAKT: Gao Jingyan, +86-13552905167
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.