Virtuální servery s SSD disky za 261 Kč!

Datum: 18.02.2019
Praha 18. února 2019 (PROTEXT) - Datové centrum COOLHOUSING začátkem února aktualizovalo nabídku virtuálních serverů (VPS), ve které se nově nacházejí servery s rychlými SSD disky, jejichž cena startuje na pouhých 261 Kč/měsíčně a to včetně automatického zálohování 7 dní...
Praha 18. února 2019 (PROTEXT) - Datové centrum COOLHOUSING začátkem února aktualizovalo nabídku virtuálních serverů (VPS), ve které se nově nacházejí servery s rychlými SSD disky, jejichž cena startuje na pouhých 261 Kč/měsíčně a to včetně automatického zálohování 7 dní zpět a Anti-DDoS ochrany zdarma! Rychlejší odezvy serveru Výraznou změnou v nabídce COOLHOUSINGu prošly nejen modely VPS Linux, VPS Windows, ale také specializované virtuální dedikované servery (VDS). Díky technologii SSD, servery vykazují nejen rychlejší diskové odezvy, ale také vyšší hodnoty zápisu a čtení z disku i při plně vytíženém podkladovém serveru. Proti proudu v IT Díky výrazné redukci cen zmíněných Solid-State Drive a efektivní konfiguraci podkladových serverů, COOLHOUSING zvolil cestu proti současným trendům - místo zdražování zlevnit. Nyní tak model VPS SSD Start s 1 jádrem, 2 GB RAM a 20GB SSD vychází na 261 Kč/měsíčně, při roční platbě. Takhle tomu bylo naposledy před třemi lety. Anti-DDoS a týdenní záloha zdarma A to není všechno! Ke službě VPS SSD navíc zdarma každý nový zákazník obdrží ochranu proti DDoS útokům a automatickou zálohu serveru ve formě snapshotů 7 dní zpětně. Pokud i Vy máte zájem o spolehlivý server se špičkovou dostupností a neomezeným datovým přenosem, poptejte virtuální server u datového centra COOLHOUSING, jednoho z nejzkušenějších providerů serverů a datových služeb v ČR! Kontakt: Datové centrum Coolhousing s.r.o. https://www.coolhousing.net/cz/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.