RI OKNA a.s. partnerem expedice Trabantem tam a zase zpátky

Datum: 19.04.2018
Bzenec 19. dubna 2018 (PROTEXT) - Společnost RI OKNA a.s., přední český výrobce oken a dveří ze všech materiálů s tradicí již od roku 1994, se stala partnerem a jedním ze sponzorů expedice Trabantem tam a zase zpátky. Poslední cesta žlutých trabantů odstartovala v těchto...
Bzenec 19. dubna 2018 (PROTEXT) - Společnost RI OKNA a.s., přední český výrobce oken a dveří ze všech materiálů s tradicí již od roku 1994, se stala partnerem a jedním ze sponzorů expedice Trabantem tam a zase zpátky. Poslední cesta žlutých trabantů odstartovala v těchto dnech z jihovýchodní Asie a předpokládaný příjezd do Prahy je naplánován na srpen tohoto roku. Společnost RI OKNA a.s. s radostí podpořila tuto poslední expedici, po které bude trabantí sága završena - žluté trabanty objedou celý svět. "Já i mí kolegové si vážíme odvahy, odhodlání, nových a originálních nápadů i schopnosti jít za svým cílem a dokázat zdánlivě nemožné. Vnímáme podporu žlutých trabantů jako rovnoprávné partnerství na společné cestě a se stejnými ideály,“ uvedl Petr Ingr, předseda představenstva společnosti. "S vědomím všeho, co nás spojuje a o co v naší společnosti usilujeme, jsme se rozhodli finančně podpořit poslední cestu žlutých trabantů. Účastníkům expedice přeji já i mí kolegové mnoho nových a zajímavých zážitků na cestách, co nejvíce kilometrů bez poruch i nehod a hlavně šťastný návrat,“ dodal Petr Ingr. Kontakt: RI OKNA a.s. Na Bažantnici 1554 696 81 BZENEC Tel.: +420 518 389 511 email: info@ri-okna.cz http://www.ri-okna.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.