Prvotřídní zemědělská výstava v západní Číně

Datum: 24.03.2018
Čcheng-tu (Čína) 24. března 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Šestý mezinárodní veletrh moderního příměstského zemědělství v Čcheng-tu, prvotřídní zemědělská výstava v západní Číně Ve dnech 25. - 28. dubna 2018 se v Čcheng-tu uskuteční šestá mezinárodní výstava...
Čcheng-tu (Čína) 24. března 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Šestý mezinárodní veletrh moderního příměstského zemědělství v Čcheng-tu, prvotřídní zemědělská výstava v západní Číně Ve dnech 25. - 28. dubna 2018 se v Čcheng-tu uskuteční šestá mezinárodní výstava moderního příměstského zemědělství (IUMAE). Výstava naplánovaná a zorganizovaná společností Chengdu New East Exhibition Co. Ltd., která již byla certifikována Unií mezinárodních veletrhů (UFI), se stala komplexní zemědělskou událostí s nejvyšším vlivem a pozorností průmyslu v západní Číně, nabízející v posledních pěti letech zemědělským podnikům doma i v zahraničí profesionální výstavu a výměnnou platformu za účelem vyhledávání a rozšiřování příležitostí obchodu a spolupráce se západním trhem. Čcheng-tu se rychle rozvíjí díky čínské iniciativě "Pásu a cesty", vytváří hospodářské a obchodní vztahy s 228 zeměmi a regiony, které zahrnují 16 zahraničních konzulárních misí a 281 podniků Fortune 500 a stává se první volbou pro průmysl, kapitál a talenty ve středozápadní Číně. Ve srovnání s trhy v Pekingu, Šanghaji, Guangzhou a dalších známých předních městech Číny se trh Čcheng-tu může pochlubit větším rozsahem a potenciálem, stejně jako nižšími náklady na marketing prostřednictvím výstav a veletrhů. V uplynulých pěti letech bylo přilákáno velké množství zemědělských organizací, obchodních sdružení a zástupců podniků z více než deseti zemí a regionů po celém světě, aby se zúčastnili každého Expa za účelem transakcí a výměn. V tomto roce se bude Expo rozprostírat na ploše 55.000 m2 a bude mít 1500 vystavovatelů. Na tuto výstavu bude pozváno přibližně 50.000 profesionálních odběratelů, včetně velkoobchodníků, agentů, distributorů, společností dobře zpracovaných výrobků, obchodních komor a sdružení, supermarketů, hotelů, profesionálních trhů, průmyslových parků, vládních orgánů, podniků a institucí, zemědělců, kteří provozují rozsáhlé plantáže a chovy, vědeckých výzkumných institucí, univerzit a vysokých škol, škol odborné výuky, středních a základních škol, vojenských organizací, nemocnicí a komunit. Jako odborná a efektivní výstavní platforma bude toto Expo poskytovat celou řadu výstavních služeb včetně podpory spolupráce projektů, přizpůsobení nákupu produktů, kontaktních míst se zemědělskými parky a továrnami pro návštěvy, konzultačních příležitostí týkajících se vládních politik, kontaktních míst pro průmysl a obchodní sdružení, individuálních rozhovorů a klíčových mediálních zpráv. Upřímně zveme různé průmyslové organizace, obchodní sdružení a podniky, které se snaží o rozvoj a obchodní příležitosti v západní Číně, aby se této výstavy zúčastnily. Pro další informace kontaktujte: Paní Zhao Tel: +86-28-862-80019 Mobil: +86-182-1557-7029 E-mail: 261032945@qq.com Foto - https://mma.prnewswire.com/media/657513/Chengdu_IUMAE.jpg
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.