Czech Blog Awards zná vítěze, bodovala i Nikol Štíbrová

Datum: 20.11.2017
Praha 20. listopadu (PROTEXT) - Czech Blog Awards 2017 zná své vítěze: Nikol Štíbrová, Anna Šulc, Kovy a další! V pražském hotelu Hilton se v sobotu odehrál výjimečný večer: sešly se zde nejpopulárnější osobnosti sociálních sítí, aby společně oslavily uplynulý rok...
Praha 20. listopadu (PROTEXT) - Czech Blog Awards 2017 zná své vítěze: Nikol Štíbrová, Anna Šulc, Kovy a další! V pražském hotelu Hilton se v sobotu odehrál výjimečný večer: sešly se zde nejpopulárnější osobnosti sociálních sítí, aby společně oslavily uplynulý rok své tvorby a převzaly si ocenění na základě hlasování fanoušků ankety Czech Blog Awards 2017! Deset kategorií přineslo desítku nových nejpopulárnějších internetových tvůrců. Společně s fanoušky se mohli sejít na jednom místě a zatímco populární tvůrci zažívali silné chvíle při vyhlašování vítězů a přebírali si ocenění z rukou známých osobností, fanoušci jim mohli být doslova na dosah ruky a prožívat emotivní okamžiky spolu s nimi. V kategoriích Video Bloger a Video Blogerka si ocenění odnesli Karel Kovář alisa Kovy a Anna Šulcová, ve zbrusu nové kategorii Instagram roku uspěla Nikol Štíbrová. Svůj titul z předchozího ročníku obhájila dvojice A Cup of Style (Fashion), ale také My Cooking Diary (Food). Naopak nově si vítězství oproti předchozímu ročníku užívali v dalších kategoriích Anie Songe (Life), Stěhujeme se na Bali (Bloger roku), PetraLovelyHair (Beauty), Za normální holky (Cosmo objev) a Mr. Kriss (Ynspirology Award). V mnoha směrech šlo o neopakovatelný večer, který se nesl v duchu Social Awards show a oslovil všechny, kdo jsou online. Galavečer jste si mohli užít také z pohodlí svých domovů díky přímému přenosu na TV ÓČKO. Večerem bravurně provázeli Zorka Hejdová a Ondra Vodný, dvojice, která ukázala, že moderování může mít šmrnc, vtip, být elegantní a zároveň moderní. Mezi slavnými osobnostmi předával ocenění v kategorii Video Blogerka roku také Leoš Mareš, který se podělil přímo na pódiu o svoje nadšení: "Moc si vážím pozvání na toto pódium. Vážím si lidí, kteří udělali tento večer a kteří se celý rok o anketu starají. Je neuvěřitelné, co dokázali za těch pár let. Je to neskutečná práce, takže klobouk dolů. A jsem pyšný na to, že jsem v místnosti plné tak talentovaných lidí. Myslím, že před sebou máme skvělou budoucnost!" řekl během vyhlášení host večera Leoš Mareš. Foto: http://www.uschovna.cz/zasilka/SGNTXEJXNR8PX7SX-97Y/ Kontakt: Michaela Derynková tel.: 774 544 544 e-mail: michaela.derynkova@imedium.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.