Agentura Bloomberg BNEF zařadila společnost LONGi Solar na druhé místo na světě z hlediska finančního zdraví

Datum: 14.11.2017
Peking 14. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Agentura Bloomberg New Energy Finance je předním světovým zdrojem informací o globální dynamice vývoje a finanční situaci v oblasti solárního průmyslu. Její systém zařazování výrobců solárních článků je důležitou základnou pro...
Peking 14. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Agentura Bloomberg New Energy Finance je předním světovým zdrojem informací o globální dynamice vývoje a finanční situaci v oblasti solárního průmyslu. Její systém zařazování výrobců solárních článků je důležitou základnou pro rozhodování odborníků v solárním průmyslu. Dvě nejdůležitější kritéria hodnocení jsou „financovatelnost" a „finanční zdraví". Podle poslední hodnotící zprávy za druhé čtvrtletí roku 2017 je společnost LONGi Solar, která vstoupila na trh s moduly před pouhými dvěma lety, uvedená na seznamu „10 nejlepších světových značek solárních modulů využívaných ve většině projektů financovaných půjčkou" a její finanční zdraví se umístilo na druhém místě na světě a na prvním místě v Číně mezi všemi výrobci solárních modulů. - Společnost LONGi Solar patří mezi 10 světově nejvýznamnějších značek solárních modulů z hlediska financovatelnosti „Financovatelnost" je měřítkem pravděpodobnosti získání bankovních nabídek na bezregresní dluhové financování projektů, které využívají solární produkty. Agentura Bloomberg New Energy Finance vytvořila na základě dokončených projektů sledovaných v rámci své databáze, včetně 5300 solárních projektů v posledních dvou letech, pořadí společností podle dluhového financování mezi globálními výrobci modulů „1. stupně" a společnost LONGi Solar se s přehledem dostala mezi TOP 10 (projekty po červnu 2015). - Finanční zdraví - druhé místo na světě a na první místo v Číně Bloomberg BNEF ranks LONGI Solar as World No.2 by Financial Health Skóre Altman-Z je poměrným indikátorem vyjadřujícím finanční zdraví výrobce, který efektivně indikuje pravděpodobnost úpadku společnosti do dvou let. Skóre Z> 2,6 znamená, že podnik je v bezpečné oblasti, 1,1<Z<2,6 označuje šedou zónu a Z<1,1 označuje nebezpečnou oblast. Výsledky zprávy agentury Bloomberg ukazují, že ve druhém čtvrtletí roku 2017 se v „bezpečné oblasti" nacházejí pouze tři společnosti vyrábějící solární moduly a společnost LONGi Solar je jediným čínským výrobcem modulů, který vykazuje skvělé finanční zdraví. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/602632/LONGi_Solar.jpg KONTAKT: Paní Amy Ma, +86-183-9213-1832, mayy@longi-silicon.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.