Dobrovolná nabídka převzetí akcií PEGAS NONWOVENS SA

Datum: 26.09.2017
Praha 26. září (PROTEXT) - R2G Rohan Czech s.r.o. ("R2G Rohan") oznamuje ukončení své dobrovolné nabídky převzetí adresované všem akcionářům společnosti PEGAS NONWOVENS SA ("Pegas") za cenu 1010 Kč za jednu akcii. R2G Rohan obdržel k okamžiku ukončení...
Praha 26. září (PROTEXT) - R2G Rohan Czech s.r.o. ("R2G Rohan") oznamuje ukončení své dobrovolné nabídky převzetí adresované všem akcionářům společnosti PEGAS NONWOVENS SA ("Pegas") za cenu 1010 Kč za jednu akcii. R2G Rohan obdržel k okamžiku ukončení nabídky převzetí v 17 hodin 25. září 2017 celkem 6,148,301 akceptací přijatých v souladu s podmínkami nabídky převzetí. K okamžiku vypořádání tak R2G Rohan získá 6,148,301 akcií ve společnosti Pegas, což představuje 70,16% na základním kapitálu společnosti. Dalších 686,452 akceptací představujících 7,83% základního kapitálu je nadále předmětem revize ze strany agenta pro vypořádání a poradců společnosti R2G Rohan. Vypořádání převodu akcií nastane 5. října 2017. Před zahájením závaznosti nabídky převzetí společnost R2G Rohan vlastnila 949,376 akcií ve společnosti Pegas odpovídající 10,83% základního kapitálu. Společnost R2G Rohan nenabyla žádné akcie po dobu závaznosti nabídky jinak než prostřednictvím nabídky převzetí. Bez akceptací, které jsou nyní stále předmětem revize, tak bude R2G Rohan k okamžiku vypořádání celkem vlastnit 7,097,677 akcií ve společnosti Pegas, což představuje 80,99% základního kapitálu. Jakub Dyba, ředitel přímých investic R2G, k tomu uvedl: "Jsme potěšeni výsledkem naší dobrovolné nabídky převzetí, která potvrzuje, že nabídková cena byla atraktivní pro akcionáře Pegasu. Jakožto majoritní akcionář se těšíme na spolupráci s managementem a podporu společnosti v jejím strategickém růstu v Evropě i mimo ni." R2G Rohan je investiční společností nepřímo vlastněnou rodinou nadací Oldřicha Šlemra a softwarovými průkopníky a podnikateli Eduardem Kučerou a Pavlem Baudišem. Pegas je významný výrobce netkaných textilií využívaných převážně pro produkty osobní hygieny, v menší míře pak ve stavebnictví, zemědělství a medicinských aplikacích. Je aktivní především na trzích v Evropě, na Středním východě a v Africe. R2G je rodinná investiční kancelář a správce rodinného majetku se sídlem v Praze, kterou v srpnu 2016 založil průmyslník Oldřich Šlemr.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.