Dobrovolná nabídka převzetí akcií PEGAS NONWOVENS SA

Datum: 21.08.2017
Praha 21. srpna (PROTEXT) - Společnost R2G Rohan Czech s.r.o. tímto potvrzuje, že obdržela stanovisko představenstva společnosti PEGAS NONWOVENS SA ("Pegas") ohledně své dobrovolné nabídky převzetí na odkup všech akcií společnosti Pegas za cenu 1010 Kč za akcii ("Stanovisko...
Praha 21. srpna (PROTEXT) - Společnost R2G Rohan Czech s.r.o. tímto potvrzuje, že obdržela stanovisko představenstva společnosti PEGAS NONWOVENS SA ("Pegas") ohledně své dobrovolné nabídky převzetí na odkup všech akcií společnosti Pegas za cenu 1010 Kč za akcii ("Stanovisko představenstva"). Společnost R2G Rohan Czech s.r.o. tak obdržela všechna regulatorní povolení a stanoviska související s její dobrovolnou nabídkou převzetí. Text dobrovolné nabídky převzetí společně se Stanoviskem představenstva bude uveřejněn tento pátek, 25. srpna 2017. Dobrovolná nabídka převzetí bude uveřejněna na oficiálních stránkách společnosti R2G Rohan Czech s.r.o. www.r2g-rohan.cz, v českém deníku Hospodářské noviny, v polském deníku Gazeta Giełdy i Inwestorów Parkiet a prostřednictvím Polské informační agentury (polsky: Polska Agencja Prasowa), ve všech případech v souladu s právními požadavky. R2G Rohan Czech s.r.o. spolupracuje se společností Česká spořitelna, a.s., bankou ze skupiny Erste Group, jako svým agentem pro účely dobrovolné nabídky převzetí a jejího vypořádání. Text dobrovolné nabídky převzetí bude rovněž zpřístupněn na webových stránkách společnosti Česká spořitelna, a.s. www.csas.cz v sekci Aktuality. R2G Rohan Czech s.r.o. je investiční společností nepřímo vlastněnou rodinnou nadací Oldřicha Šlemra a softwarovými průkopníky a podnikateli Eduardem Kučerou a Pavlem Baudišem. R2G Rohan Czech s.r.o. vlastní 10.82% společnosti Pegas. R2G je rodinná investiční kancelář a správce rodinného majetku se sídlem v Praze, kterou v srpnu 2016 založil průmyslník Oldřich Šlemr. Cílem R2G je zachování a růst kapitálu prostřednictvím konzervativní správy a kapitálových investic orientovaných na dlouhodobý růst.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.