MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÝ VELETRH V RAKOUSKÉM TULLNU

Datum: 21.08.2017
Tulln 21. srpna (PROTEXT/ots) - MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÝ VELETRH V RAKOUSKÉM TULLNU 31.srpna až 4. září 2017 NEJVĚTŠÍ EVROPSKÁ VÝSTAVA KVĚTIN TÉMA: "Oslavujte vždy, když se naskytne příležitost " Mezinárodní zahradnický veletrh v Tullnu je nejdůležitější...
Tulln 21. srpna (PROTEXT/ots) - MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÝ VELETRH V RAKOUSKÉM TULLNU 31.srpna až 4. září 2017 NEJVĚTŠÍ EVROPSKÁ VÝSTAVA KVĚTIN TÉMA: "Oslavujte vždy, když se naskytne příležitost " Mezinárodní zahradnický veletrh v Tullnu je nejdůležitější akcí pro amatérské i profesionální zahrádkáře. Na 530 vystavovatelů zde představí všechny aktuální trendy v oblasti zahrádkářství: květiny, rostliny, ovoce, zeleninu, ale také bazény a zahradní nábytek. S více než 200 tisíci vystavenými květinami se celá jedna hala výstaviště promění v největší evropskou výstavu květin, vypěstovaných těmi nejlepšími rakouskými zahrádkáři a květináři, v duchu sloganu: "Oslavujte vždy, když se naskytne příležitost". "Karneval v Benátkách" patří mezi věci, které jsou na veletrhu představeny v podobě květin: Benátská okna zdobená tisíci červených a fialových květů jiřin v těch nejživějších barvách. Čtyřmetrová maska se topí v moři červených a žlutých lilií. "Hudební festival" připomíná "Woodstock". Obrovské festivalové pódium na Mezinárodním zahradnickém veletrhu v Tullnu je ozdobeno krásnou květinovou výzdobou. Květináče s bohatými květy, reproduktory s krásně vybarvenými jiřinami, karafiáty a chryzantémami. Další témata, která na veletrhu najdete jsou například "Zahradní slavnost", "Narozeniny dítěte" a "Vánoce". Rozsáhlý program veletrhu doplňují četné specializované výstavy, jako jsou například akce s názvem "Vítejte v království růží", "Výstava zeleniny: 4 roční období - jaro, léto, podzim a zima” nebo “Návštěva zámecké zahrady”. Na veletrhu najdete vše pro amatérské i profesionální zahrádkáře: výbava a nástroje pro zahrádkáře, návrhy zahrad, bazény, přírodní bazénová jezírka, terasové záhony, příslušenství pro pěstování květin, květináče, okrasné a ovocné stromy, květiny, zeleninu, trvalky, letní a zimní zahrady, zastiňovací systémy, zahradní nábytek, teakový nábytek, houpací sítě a zastřešení bazénů. MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÝ VELETRH S NEJVĚTŠÍ VÝSTAVOU KVĚTIN V EVROPĚ Otevírací doba: Od čtvrtka, 31. srpna do pondělí 4.září 2017 Otevřeno každý den od 9.00 do 18.00 Výstaviště Tulln Rakousko Další informace najdete na webových stránkách: www.messe-tulln.at Ceny vstupného: Dospělí: EUR 13.00 Skupiny (20 a více lidí), senioři a studenti: EUR 11.00 Děti ve věku 6 - 15 let: EUR 3.00 Děti do 6 let: zdarma Kontaktní informace: Barbara Nehyba, MSc Ředitelka pro komunikaci MESSE TULLN GmbH 3430 Tulln Rakousko Tel. +43/2272/624030 Email: messe@tulln.at Web: www.messe-tulln.at
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.