Oficiální tváří módní značky Pánské obleky BANDI se nově stal známý český herec Petr Štěpánek

Datum: 23.05.2017
Praha 23. května (PROTEXT) - Módní značka Pánské obleky BANDI se dohodla na spolupráci s hercem Petrem Štěpánkem na prezentaci pánské společenské módy značky BANDI. Když se řekne Petr Štěpánek, mnohým se vybaví nespočet pohádek, filmů či seriálů, kde ztvárnil hlavní...
Praha 23. května (PROTEXT) - Módní značka Pánské obleky BANDI se dohodla na spolupráci s hercem Petrem Štěpánkem na prezentaci pánské společenské módy značky BANDI. Když se řekne Petr Štěpánek, mnohým se vybaví nespočet pohádek, filmů či seriálů, kde ztvárnil hlavní roli. Od nezapomenutelné pohádky Zlatovláska až po současné seriály, jako jsou například Ohnivý kuře či Ordinace v růžové zahradě. Petr Štěpánek je muž, který rád obléká pánskou společenskou módu i ve svém volném čase a značku Pánské obleky BANDI nosí již několik let. "Po letech, kdy jsme spolu pracovali na menších projektech, se jedná o logické vyústění úspěšné a dlouhodobé spolupráce. Na svou novou roli se velice těším," říká Petr Štěpánek. Pan Petr Štěpánek patří k uznávaným hereckým osobnostem. Je to elegantní a šarmantní muž, který dbá na svůj vzhled a je pro něj přirozené dobře se obléknout. Na české scéně není mnoho takto výrazných osobností a mě osobně velice těší, že jsme se s panem Štěpánkem na spolupráci dohodli. Navíc jsem rád, že mohu spolupracovat s člověkem, kterého si cením pro jeho lidskost a morální vlastnosti," dodává majitel značky BANDI, pan Andrej Vámoš. Herec Petr Štěpánek se bude nově podílet na připravovaných kampaních a PR aktivitách módní značky BANDI. V roli tváře značky bude mít skutečně napilno. Čeká ho nejen profesionální focení, ale i natáčení reklamních spotů pro mediální kampaně a další aktivity. Už teď se můžete těšit, že tohoto úspěšného a oblíbeného herce uvidíte častěji, a to nejen v divadle nebo na televizních obrazovkách. Kontakt: Jiří Navrátil BANDI VAMOS s.r.o. Tel.: +420 608 620 208 E-mail: marketingovyreditel@bandi.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.