OTK GROUP významně investuje do výroby IML etiket

Datum: 25.08.2016
Kolín 25. srpna (PROTEXT) - V srpnu proběhla v OTK GROUP instalace nejnovějšího tiskového stroje KBA Rapida a výsekového automatu SANWA. Součástí investice v hodnotě 90 milionů Kč byla úprava výrobních prostor, dle standardů výroby obalů pro potravinářský průmysl. Tiskový...
Kolín 25. srpna (PROTEXT) - V srpnu proběhla v OTK GROUP instalace nejnovějšího tiskového stroje KBA Rapida a výsekového automatu SANWA. Součástí investice v hodnotě 90 milionů Kč byla úprava výrobních prostor, dle standardů výroby obalů pro potravinářský průmysl. Tiskový stroj KBA Rapida 106-7+L se 7 barevnými a 1 lakovací jednotkou umožňuje tisknout materiály přímo z role v maximální šíři 1050 mm, a to rychlostí přesahující 18.000 archů za hodinu. Škála potiskovaných materiálů je velice pestrá - od papíru po různé typy fólií (PP, PET, PVC, PE). Tiskový stroj disponuje celou řadou technologických možností se zaměřením na kvalitu, její průběžnou kontrolu, automatickou korekci a vyhodnocení. Instalací nového ofsetového stroje KBA rozšiřuje společnost OTK GROUP, a. s., svou nabídku pro zákazníky z oblasti IML etiket a zároveň významně zvyšuje tiskovou kapacitu v oblasti grafických etiket. Výsekový stroj SANWA TRP-1060-SW EXSELI je doplněním strojového vybavení společnosti OTK GROUP, a. s. Japonský výsekový stroj SANWA vykazuje špičkové provozní parametry. Umožňuje výsek IML etiket a reliéfní ražbu (embossing) nápojových etiket. "Celá tato investice zapadá do strategie dalšího rozvoje OTK GROUP, a navyšuje tím výrazně kapacitu výroby in mould (IML) a grafických etiket. Společnost může nyní uspokojit i nejnáročnější zákazníky a je schopná nabídnout výrobní kapacity převyšující 15 miliard etiket za rok," řekl generální ředitel Ing. Petr Jašek. Modernizace výroby a celkové náklady na investici, které přesáhly 90 milionů korun, přináší společnosti velký náskok před konkurencí. OTK GROUP, a. s. Polygrafická výroba má v Kolíně dlouholetou tradici. Krátce po svém založení v roce 1879 se společnost stala největší tuzemskou tiskárnou. V současné době je vlastněna českým finančním holdingem SPGroup. V roce 2015 dosáhly tržby přibližně 1,2 miliardy korun. Společnost patří mezi významné zaměstnavatele v regionu, aktuální počet zaměstnanců je 460. Klíčovými produkty jsou nápojové etikety, flexibilní obaly, samolepicí etikety, IML a rukávové etikety (shrink sleeves). Lýdie Jíchová Specialista marketingu OTK GROUP, a.s. Plynárenská 233, 280 02 Kolín CZECH REPUBLIC Tel.: +420 321 759 441 Mob.: +420 725 956 110 e-mail: lydie.jichova@otk.cz http://www.otk.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.