Vyšší odborná škola České unie sportu otevřela první oficiální studijní kruh pro dříve narozené

Datum: 31.07.2015
Praha 31. července (PROTEXT) - V dnešní době, kdy se prodlužuje lidský věk díky pozitivnímu životnímu stylu a stále dokonalejší medicínské péči, mnoho dříve narozených dychtí po osobním rozvoji. Mají touhu na sobě neustále pracovat. Z tohoto důvodu naše škola otevřela...
Praha 31. července (PROTEXT) - V dnešní době, kdy se prodlužuje lidský věk díky pozitivnímu životnímu stylu a stále dokonalejší medicínské péči, mnoho dříve narozených dychtí po osobním rozvoji. Mají touhu na sobě neustále pracovat. Z tohoto důvodu naše škola otevřela oficiální studijní kruh, v rámci akreditovaného vzdělávacího programu Management sportu, pro zájemce ve věku 40+. Každý účastník může navíc využít v kombinované formě studia individuální studijní plán. Naším záměrem je umožnit, těmto stále mladým, získávat nové vědomosti, zkušenosti a poznatky, které zúročí ve svém oboru. Anebo si pouze obohatí současný život a prokysličí tělo i mozek, které je třeba rozvíjet a trénovat neustále. Podmínkou pro přijetí je ukončené středoškolské vzdělání. Za pouhých 15 tisíc korun ročně (školou dotovaný program) se mohou zájemci ve věku 40+ pustit do studia. Máme pro ně připravený bohatý výukový program, mnoho kurzů, které jsou součástí výuky a obohatí zcela jistě život studentů. Kurzy jsou samozřejmě uzpůsobeny možnostem a požadavkům dříve narozených. Jako například turistický kurz v malebné krajině Třeboňska, kde si účastníci vyzkouší nové metody orientace v terénu, zdokonalí se ve vodáckých dovednostech, včetně jízdy na paddleboardu. Při jízdě na kolech poznají neutuchající krásy a památky Jižních Čech. Na zimním lyžařském kurzu mohou vyzkoušet další sportovní aktivity. Při nenáročných procházkách na sněžnicích prozkoumají mnohá panenská zákoutí, kam by se na lyžích jen velmi těžko dostali. Naším záměrem je dát dohromady skvělý kolektiv nových studentů, jimž obohatíme jejich současný plodný život, nejenom po stránce rozvoje těla i ducha, ale i po stránce společenské. Nás naopak obohatí o své životní a profesionální zkušenosti. Chceme vytvořit nový kolektiv stejně aktivně naladěných a v něm prožít nová dobrodružství, která nás posouvají v našem životě. Podle hesla „Co mně neublíží, to mne posílí.“ V duchu tradice a sportovních ideálů se na vás těšíme. Přihlášky přijímáme do konce září. KONTAKT: PaedDr. Jan Hejma Ředitel Vyšší odborná škola ČUS Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 Břevnov Tel. 233 017 315, 737 218 595, 733 653 334 e-mail: hejma@cuscz.cz, vos.study@cuscz.cz Vyšší odborná škola ČUS realizuje tříleté prezenční a kombinované pomaturitní studium Management sportu, zakončené absolutoriem. Absolvent získá titul Diplomovaný specialista, DiS. Více na www.vos-cus.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.